Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Mini camping de Zilveren Maan

De Westereen

Mini camping de Zilveren Maan ligt in de Friese Wouden aan de rand van de ecologische hoofdstructuur van Friesland. Het dorp Zwaagwesteinde ligt aan de spoorlijn Leeuwarden - Groningen. De afstand tussen het station in Zwaagwesteinde en de camping is ongeveer...

Mini camping de Zilveren Maan ligt in de Friese Wouden aan de rand van de ecologische hoofdstructuur van Friesland. Het dorp Zwaagwesteinde ligt aan de spoorlijn Leeuwarden - Groningen. De afstand tussen het station in Zwaagwesteinde en de camping is ongeveer 1,5 km. Vanuit Leeuwarden is er ook een busverbinding naar Zwaagwesteinde. De bushalte is ongeveer 200 meter verwijderd vanaf de camping.

Wanneer u bij de Zilveren Maan kampeert, bevindt u zich te midden van de natuur met om u heen (vis)water, rietvelden en verschillende fietsroutes. De camping bevindt zich daarnaast op loopafstand van het centrum van Zwaagwesteinde waar alle voorzieningen ruim voorhanden zijn met o.a. 3 supermarkten, 2 bakkers, 2 slagerijen en andere (lokale) ondernemers. De camping heeft ruime plaatsen met goede sanitaire voorzieningen. Ook is er de mogelijkheid om met de kano of roeiboot over het water op ontdekkingsreis te gaan.

Overtuig uzelf van de veelzijdigheid van ons mooie Lauwersland en geniet van de ruimte die bij ons te vinden is.

Vanaf seizoen 2017 heeft camping de Zilveren Maan ook een Rustpunt.

Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Mini camping de Zilveren Maan

Boppewei 2
9271 VH De Westereen
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse