Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Avontuurlijk Wadlopen

Holwerd

Wil je sportief wadlopen naar Ameland, Schiermonnikoog of Terschelling? Of ontdek je liever in alle rust de bewoners van het wad zoals de zeehond op een van onze zwerftochten? Avontuurlijk Wadlopen biedt kleinschalige wadlooptochten aan op maat.

Avontuurlijk Wadlopen is opgericht door mij, allround wadloopgids Peter (33). Ik organiseer diverse soorten wadlooptochten zoals, een kweldertocht, zeehondentocht, oestertocht, oversteken naar Waddeneilanden en meerdaagse tochten. Met name de lange en sportieve tochten vind ik gaaf om te organiseren. Ben je trailrunner, bergbeklimmer of beoefen je een andere duursport, neem dan zeker even contact op. 

Met Avontuurlijk Wadlopen heb ik als doel om mensen deelgenoot te maken van mijn passie voor het wad. Dit doe ik door mijn uitgebreide terreinkennis in te zetten bij het organiseren van o.a. privétochten. Door met kleine groepen te lopen blijft de pure wadbeleving gewaarborgd en is het mogelijk om tochten op maat aan te bieden.

Gezien het wadlopen voor mij een hobby is naast mijn baan, breng ik je ook graag met andere gepassioneerde en sportieve wadloopgidsen in contact. Hierdoor kan ik via Avontuurlijk Wadlopen meer mensen een persoonlijke wadbeleving aanbieden.

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse