Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Brêgeham recreatie

Oudega

Vakantiehuisjes en camperplaatsen op kleinschalig recreatieterrein in Nationaal Park de Alde Feanen

Aan de rand van de Alde Feanen ligt Brêgeham, midden in de Jan Durkspolder. Een waar vogelparadijs en nog niet overspoeld door het massa toerisme. Bent u opzoek naar een plek om even echt tot rust te komen, dan bent u op Brêgeham op het juiste adres. Sinds 2018 bouwen wij met veel liefde aan ons kleine vakantieparadijs.

Inmiddels hebben we 5 moderne vakantiehuisjes staan. Vanuit de huisjes heeft u een geweldig uitzicht over de Jan Durkspolder en u kunt reeën, hazen en vele vogelsoorten spotten vanaf uw vlonder terras. 

Vanaf Brêgeham kunt u het gebied wandelend, op de fiets of op het water makkelijk verkennen.

In de omgeving zijn diverse vogelkijkhutten en uitkijktoren Romsicht staat op loopafstand van ons terrein. Even wat anders dan stilte en natuur? Vanaf Brêgeham bent u met de auto binnen 20 minuten in het centrum van Leeuwarden om een dagje te shoppen, een bezoek te brengen aan het Fries Museum of een mooie stadswandeling maken. Watersport dorp Eernewoude is op de fiets slechts 15 minuten verwijderd, hier kunt u natuurlijk een gezellig terrasje pakken, maar ook het Skûtsjemuseum en het bezoekerscentrum van Nationaalpark de Alde Feanen vindt u in Eernewoude.

Onze huisjes zijn voorzien van airco, infrarood vloer-, en plafondverwarming en triple beglazing. Het is dan ook zowel in de zomer, als in de winter heerlijk verblijven op Brêgeham.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Brêgeham recreatie

Brêgeham
Headammen 2
9216XP Oudega
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse