Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Buwepleats - De Pronkkamer

Drogeham

In deze monumentale boerderij doen we de traditie eer aan met deze Pronkkamer. Net als in vroeger tijden ingericht met Chinees porselein. En voorzien van fijne faciliteiten, een heerlijk bed en terrassen.

In vroegere tijden werd op een Friese boerderij vaak een Chinese pronkkamer ingericht . Bij deze traditie hebben wij aan willen sluiten met de Chinese studio 70 m2 voor 2 pers . Deze bevind zich in het achterste deel van de grote schuur van onze monumentale boerderij.

Je bent vast wel eens een ruimte ingestapt waarbij je je direct tot rust voelde komen. Bewust of onbewust is aan veel Feng Shui principes voldaan, zachte oppervlakten, comfortabele bank, warmlicht en inspirerende positieve kunst de toon zetten.

De studio heeft een eigen ingang en diverse terrassen. De studio is voorzien van een groot tweepersoons Swiss-sense boxspring, loungeplek , eet/werk tafel, badkamer met toilet, tv, Wifi en een volledig ingerichte keuken. Rondom de boerderij is een mooie tuin aangelegd met een oppervlakte van 3000m2 met diverse zitjes. Geniet van de rozen, fruitbomen, vogels . Op bestelling 10 euro p.p. vind je de ingrediënten voor een ontbijt of borrel voor de dag van aankomst in de koelkast.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Buwepleats - De Pronkkamer

It Kleasterbreed 3
9289KA Drogeham
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse