Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Boer & Breakfast & Geitenboerderij De Sweach

Kollumerzwaag

Kom slapen bij Rogier en Rianna op hun kleinschalige geitenboerderij van Rogier en Rianne de Groot. De geitjes zie je gewoon bij het wakker worden in de Pipowagen.

Aan de rand van Veenklooster in het dorp Kollumerzwaag vind je de kleinschalige geitenboerderij van Rogier en Rianne de Boer en hun drie kinderen. Tijdens je verblijf bij deze gezellige familie overnacht je in een volledig gerenoveerde Pipowagen, met uitzicht op de geiten.

De geitenboerderij is vernoemd naar de plaats Kollumerzwaag, dat in de volksmond vaak ‘De Sweach’ wordt genoemd. Een gemoedelijk dorp, waar Rogier en Rianne een aantal jaar geleden zijn neergestreken. Op de boerderij verwerken zij de melk van hun eigen geiten tot verse kaas en yoghurt. In het weekend is de bevlogen boerin te vinden op markten en opent ze de deuren van haar eigen winkel aan huis.

 Met Boer & Breakfast De Sweach willen ze de bezoeker laten genieten van de Noardlike Fryske Wâlden. De accommodatie is een uitstekend vertrekpunt voor een heerlijke wandeling of fietstocht. ,Wij willen de beleving van onze geitenboerderij graag overbrengen aan onze gasten. Maar ook mensen laten genieten van het coulisselandschap, de verborgen parel van Friesland.’ De locatie is van alle gemakken voorzien en biedt een bijzondere beleving op de boerderij. Geniet bijvoorbeeld van het geluid van de geiten, neem een kijkje in de stal of maak samen met Rianne een heerlijke kaas. ,Alles is mogelijk, zolang u maar geniet!’

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Boer & Breakfast & Geitenboerderij De Sweach

Foarwei 14
9298 JL Kollumerzwaag
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse