Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Camping de Terpen

Ryptsjerk

In de mooie Trynwâlden van Friesland vind je onze Camping de Terpen. Op de camping is viswater, een open tuin, moestuin en boomgaard met een gezellige Theetuin (theeschenkerij de Útspanning). Ook worden er regelmatig evenementen en fairs gehouden.

In de mooie Trynwâlden van Friesland vind je onze Camping de Terpen. Op de camping is viswater, een open tuin, moestuin en boomgaard met een gezellige Theetuin (theeschenkerij de Útspanning). Ook worden er regelmatig evenementen en fairs gehouden. Niet alleen op de camping zelf is veel te doen, ook in de prachtige omgeving zijn voldoende activiteiten. Zo zit je vlak bij de Leeuwarden, Dokkum, de Ryptsjerksterpolder, Aquazoo en het natuurgebied De Grutte Wielen (de Grote Wielen). 

Camping de Terpen bevindt zich in het prachtige Friese Trynwâlden. Om precies te zijn in het dorp Ryptsjerk. De camping bevindt zich op het ruime terrein van De Vertakking en heeft meer dan 20 kampeerplekken die allemaal voorzien zijn van 6 ampére stroom. Onze camping is aangesloten bij de SVR.

De camping is geopend van 1 mei t/m 31 oktober. Klik hier om onze tarieven te bekijken

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Camping de Terpen

Camping de Terpen
Binnendyk 73
9256 HL Ryptsjerk
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse