Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Bed & Breakfast Tusken Wad en Wâld

Kollumerzwaag

Tusken Wad en Wâld is een B&B met 2 mooie kamers aan de rand van Kollumerzwaag. Vanuit onze B&B kunt u heerlijk wandelen en fietsen. De Waddenzeekust en het Lauwersmeer zijn dichtbij en zeker het ontdekken waard.

Welkom in onze Bed & Breakfast, gelegen aan de rand van het dorp Kollumerzwaag! Op de bovenverdieping hebben wij twee knusse B & B-kamers met de namen Wad en Wâld. De kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, een kast en een kleine zithoek. Beide kamers hebben een moderne badkamer met wastafel en regendouche. Het toilet is op de gang. 
Er is een 'koffiehoekje' om zelf koffie en thee te maken en er is een kleine koelkast om (fris)drank en hapjes te bewaren. Beneden is een gezellige kamer waar 's ochtends het ontbijtbuffet voor u klaarstaat en waar u ook even samen kunt zitten om te kletsen of een spelletje te doen. U kunt gratis gebruik maken van Wifi.
In de landelijke omgeving kunt u echt tot rust komen door te wandelen, te fietsen of op het terras te genieten van het mooie uitzicht over het coulissenlandschap van de Friese Wouden. Rondom Kollumerzwaag liggen mooie natuurgebieden (de Mieden) en een stukje verder kom je al snel bij het prachtige natuurgebied 'Nationaal Park Lauwersmeer' en 'Werelderfgoed De Waddenzee'. Een bezoek aan de steden Leeuwarden en Dokkum zijn ook zeker de moeite waard

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Bed & Breakfast Tusken Wad en Wâld

Tusken Wad en Wâld
Ymkershôf 4
9298 RW Kollumerzwaag
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse