Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Nachtvaren: beleef De Alde Feanen bij nacht

Alde Feanen Vermietung, Earnewâld

Beleef Nationaal Park De Alde Feanen in het donker per sloep. Samen met schipper Ulbe ontdek je wat het park 's avonds te bieden heeft.

Beleef Nationaal Park De Alde Feanen in het donker per sloep. Samen met schipper Ulbe ontdek je wat het park 's avonds te bieden heeft.

Alde Feanen Verhuur organiseert van mei t/m september elke maandagavond 'nachtvaren'. Eigenaar Ulbe Postma trakteert je op lokale (spook)verhalen en andere wetenswaardigheden over de nacht.

Het gebied De Alde Feanen is één van de nationale parken in Nederland. In het ruim 4.000 hectare grote laagveenmoeras komen 450 soorten planten voor en broeden ruim 100 soorten vogels, waaronder de zeearend. Het ligt in het midden van Friesland, nabij de dorpjes Earnewâld, Grou en De Veenhoop. In het gebied wordt het nog pikkedonker. Als het helder is word je getrakteerd op een prachtige sterrenhemel! Verder geniet je tijdens het varen van de stilte, de mooie avondlucht en de nachtdieren zoals vleermuizen en uilen.

Met het nachtvaren kunnen ongeveer 10 personen mee. Opgave is noodzakelijk. Dan weet je zeker dat er nog plek is. Dat kan via info@aldefeanen.com of 06-44378989. De tocht begint rond 21.30 uur een duurt 2 uren.

Ben je met een groep? Neem dan contact op. Voor groepen zijn andere dagen eventueel ook mogelijk.

Wanneer:
t/m 7 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 21,50 (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Nachtvaren: beleef De Alde Feanen bij nacht
Alde Feanen Vermietung

De Stripe 22
9264TW Earnewâld
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse