Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Wandelen door het gebied 40 Mêd

Earnewald

Kom genieten van de rust en ruimte die dit natuurgebied te bieden heeft. 40 Mêd is een afgesloten natuurgebied, maar onze natuurgids neemt jullie graag mee op pad. Je maakt kennis met de stilte van de natuur, wordt gewezen op blaasjeskruid in bloei en...

Kom genieten van de rust en ruimte die dit natuurgebied te bieden heeft. 40 Mêd is een afgesloten natuurgebied, maar onze natuurgids neemt jullie graag mee op pad. Je maakt kennis met de stilte van de natuur, wordt gewezen op blaasjeskruid in bloei en wie weet krijg je een onvermoede ontmoeting met een vogel.

Rust in de Alde Feanen

Een lappendeken van oude bijna dichtgegroeide petgaten, rietvelden, veenmosrietland, stukjes schraalgrasland, moerasbos en ruigte. De oude verlandingsvegetaties, maar ook betrekkelijk nieuwe petgaten. Allemaal met hun eigen speciale planten, broedvogels, zoogdieren en insecten. Alleen al door de rust maakt een bezoekje met gids in 40 Mêd, in Nationaal Park De Alde Feanen, zeker de moeite waard!

Trek je wandelschoenen aan en kom de natuur beleven.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
5 januari 2025
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Wandelen door het gebied 40 Mêd

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse