Direkt zum Hauptinhalt
Karte

B&B de Terpen

Dokkum

Wakker worden met uitzicht over de landerijen? Soms lopen zelfs de hertjes uit het naastgelegen bos door je tuin! Op een mooi plekje in het inmiddels populaire Dokkum verblijf je het gehele jaar door uiterst comfortabel in het hagelnieuwe appartement.

Voorzien van een knusse woonkamer, een slaapkamer (met een tweepersoonsbed, in de woonkamer een slaapbank en optioneel een babybedje) een nette badkamer voorzien van handdoeken en een compleet ingerichte keuken.

Vanaf het privé terras geniet je van het groene uitzicht. Neem plaats met een lekker wijntje of biertje in de tuinset en geniet van de zonsondergang. Zin om te barbecuen? Deze is optioneel bij te huren. Zet een paar stappen naar voren en je staat aan de Dokkumer Ee welke overal naar verbonden is.

Naast deze b&b hebben we ook een bedrijf in meubelen en interieur. De meeste spullen die je dan ook ziet in en rondom de b&b hebben we zelf gemaakt. In en om onze b&b kun je heerlijk tot rust komen.

Onze b&b is gezellig ingericht en beschikt over een ruimte tuin met fraai uitzicht.

In de buurt zijn vele leuke dingen om te doen. Op nog geen kilometer afstand zit een leuke kinderboerderij Anna Zijlstra Hoeve met speeltuin. Naast de kinderboerderij zit het zwembad het Tolhuisbad. Op ongeveer 2 kilometer van de b&b zit de binnenstad van Dokkum. Naast de vele leuke winkeltjes, restaurantjes en terrasjes zijn er ook veel bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld de twee molens, de Bolwerken, de bierbrouwerijen, de ijsfontein of het Bonifatiuskapel. Ook op het water is veel vertier te vinden. Je kan bijvoorbeeld een elektrische sloep huren om de Dokkumse wateren te verkennen. Maar een rondje om het Bolwerk suppen is ook erg leuk! Wil je wat verder weg? Op ongeveer 19 km van Dokkum zit Lauwersoog, op 29 km zit onze hoofdstad Leeuwarden en op 11 kilometer zit Holwerd. Vanuit Holwerd vaart de boot naar Ameland.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie B&B de Terpen

B&B de Terpen
Lytselaard 14
9101 SP Dokkum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse