Direkt zum Hauptinhalt
Karte

BOWT Watersport

Burgum

Genieten van snelheid op het water? BOWT Watersport is specialist op het gebied van sportgerichte watersport en heeft een ruim aanbod waterscooters en aluminium RIB's op voorraad. Bezoek onze showroom en ervaar het zelf!

Bent u op zoek naar een overgetelijke tijd op het water? Wij helpen u daarbij! BOWT Watersport is gevestigd in Burgum en is specialist op het gebied van sportgerichte watersport, we hebben daarbij echt alles in huis. 

Kiest u ervoor om met het gezin te genieten van het mooie weer en de gezelligheid op het water? Of kiest u ervoor om met 120 km/u over het water te razen? We genieten allemaal van het water op onze eigen manier, daarom hebben we voor ieder wat wils. Van aluminium RIB’s tot waterscooters, of van waterski’s tot trailers, wij hebben het allemaal.

Buitenboordmotor stuk of toe aan een supercharger revisie? Ook op het gebied van service en reparatie helpen wij u graag verder. Alleen op zoek naar goed advies? Kom gerust langs in onze showroom in Burgum, de koffie staat klaar!  

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie BOWT Watersport

Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 1801
9251GA Burgum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse