Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Biologisch fruitbedrijf Lauwershof

Engwierum

De Lauwershof is een klein biologisch fruitbedrijf nabij het Lauwersmeer. Je kunt er terecht voor streekproducten als duindoorn, aardbeien, kersen, pruimen, frambozen, rode bessen, kruisbessen, zwarte bessen, bramen, appels en peren.

De Lauwershof is een klein biologisch fruitbedrijf nabij Nationaal Park het Lauwersmeer. Je kunt er terecht voor streekproducten als duindoorn, aardbeien, kersen, pruimen, frambozen, rode bessen, kruisbessen, zwarte bessen, bramen, appels en peren.

Deze producten worden vers aan huis verkocht, maar ook bij een aantal supermarkten en webwinkels kun je producten van Lauwershof tegenkomen.

Het hele jaar door worden ook zelfgemaakte producten verkocht: siropen, sappen en jams. Ook zijn er cadeaupakketten te koop.

Rond februari begint de verkoop van ganzeneieren en in april zijn er kersenbloesemtakken.

Als de Noordhollandse Blauwe kippen een beetje meewerken, verkopen we hun eieren vanaf ongeveer maart tot september: heerlijke scharreleieren met een mooie oranje dooier. Op verzoek worden in het seizoen rondleidingen georganiseerd (minimaal 6 personen).

Bezoekers kunnen ook een rondwandeling maken tussen de fruitbomen door en er staan verschillende bankjes om uit te rusten en vers gekocht fruit te eten.

Dierenliefhebbers kunnen de eenden, ganzen, ezels, geiten, kippen en het wolvarken bewonderen. Daarnaast staan er in het voorjaar ook bijen- en hommelkasten.

U kunt dus het hele jaar bij ons terecht en als u toevallig niemand aantreft om u te helpen, dan is er zelfbediening. De openingstijden zijn: maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur (zondags gesloten).

Het bedrijf is 1.6 ha groot en er worden ook appels gekweekt die geschikt zijn voor mensen met een appelallergie!

Entfernung zu Ihrem Standort:

Hier finden Sie Biologisch fruitbedrijf Lauwershof

Mounebuorren 2 a
9132 EG Engwierum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse