Skip to main content

Zondagmiddagwandeling door de Alde Feanen

Earnewald

De zondagmiddag is soms een ‘loos’ moment in de week. Heb je geen zin in een familiebezoekje, maar wil je ook niet de hele dag binnen zitten? Ga dan mee op deze zondagmiddagwandeling door Nationaal Park De Alde Feanen. Het is dé kans om een frisse neus...

De zondagmiddag is soms een ‘loos’ moment in de week. Heb je geen zin in een familiebezoekje, maar wil je ook niet de hele dag binnen zitten? Ga dan mee op deze zondagmiddagwandeling door Nationaal Park De Alde Feanen. Het is dé kans om een frisse neus te halen en lekker te wandelen. We lopen naar het deelgebied It Wikelslân. Ondertussen vertelt onze natuurgids jou alles over dit unieke laagveenmoeras.

De Alde Feanen is één van de grootste laagveenmoerassen van Noordwest Europa met veel bijzondere dieren. Er leven otters, reeën, vossen, heel veel waterdiertjes en vergeet niet naar de lucht te kijken, de kans dat je een vogel ziet is groot! Deze excursie is een superleuke zondagmiddagbesteding voor het hele gezin!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
23 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Zondagmiddagwandeling door de Alde Feanen

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan your route

from your location

Show results