Skip to main content

Grutte Pier Brouwerij

Wyns

Kom onze bieren proeven in ons prachtige proeflokaal in Bartlehiem. Buiten, aan het water, met een houtvuurtje erbij of binnen, te midden van de ketels en houten vaten. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zijn we open.

Kom onze bieren proeven in ons prachtige proeflokaal in Bartlehiem. Buiten, aan het water, met een houtvuurtje erbij of binnen, te midden van de ketels en houten vaten. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zijn we open en kun je bij ons heerlijke bieren drinken of bijvoorbeeld een proefplankje van 4 verschillende bieren bestellen. Bovendien staan wij altijd klaar om extra tekst en uitleg te geven over onze bieren en onze brouwerij. Uiteraard hebben we ook lekkere hapjes die uitstekend passen bij de bieren.

Ons proeflokaal is bovendien uitstekend te bezoeken met (kleine) kinderen! Wij hebben een groot buitenerf met trampoline, schommels, skelters en fietsjes. Binnen zijn er spelletjes. En in de zomer kun je natuurlijk ook heerlijk zwemmen!

Je kunt altijd spontaan bij ons komen aanwaaien. Reserveren kan natuurlijk ook via: proeflokaal@gruttepierbrouwerij.nl of 058 230 3000.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Grutte Pier Brouwerij

Grutte Pier Brouwerij
Bartlehiem 23
9091 BH Wyns
Plan your route

from your location

Show results