Ga naar inhoud
MAP

Expositie schilderijen Rein Halbersma

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Metslawier

Mienskipshûs Doarpstsjerke Mitselwier start 16 december met een expositie van werk van Rein Halbersma. De werken zijn aanwezig tot 4 maart 2024.

Rein Halbersma heeft zich in zijn leven meer dan 40 jaar gewijd aan de kunst van het schilderen. In de zomermaanden trok Rein erop uit om landschappen te tekenen en te aquarelleren. Rein wilde composities die in gedachten ontstaan, al schilderend verbeelden. Om op gevoel zo dicht mogelijk bij het onderwerp te komen. Dat leverde prachtige schilderijen op. 

Mienskipshûs Doarpstsjerke Mitselwier heeft zijn werken eerder mogen exposeren. Rein vond het fijn dat zijn werken hier werden getoond. Het is ons een eer om in overleg met de familie van Rein nogmaals een exposite samen te stellen.

Tentoongesteld worden aquarellen en olieverfschilderijen die zijn geïnspireerd op de mooie landschappen van Fryslând aangevuld met werken van dieren. De werken zijn te koop. 

De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden op zaterdag en zondagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur. Van 23 december t/m 1 januari is de tsjerke niet open.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan deze bijzondere expositie in onze fraai gerestaureerde kerk midden in het beschermde dorpsgezicht van Mitselwier. Toegang is gratis. Een gift wordt uiteraard van harte op prijs gesteld.

Wanneer:
t/m 3 maart
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Expositie schilderijen Rein Halbersma

Tsjerkebuorren 7
9123JT Metslawier
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten