Land in Friesland

Land waar je landt

Noordoost Friesland is een parel! Het is het 'land' van kwaliteit, waar de lucht het schoonste is van Nederland. Waar je weer slootje springt, van de dijk afrolt en gewoon geniet van het uitzicht. De Friese wouden een prachtige afwisseling vormen met coulissen en de meren je uitdagen om hoe dan ook het water op te gaan. En de historie hedendaags is in die prachtige Elfstedenstad Dokkum die verbonden is met de Friese Waddenkust.

In ons 'land' voel je het welkom van de gastheren en gastvrouwen in de aandacht waarmee ze je ontvangen en precies die mooie plekjes wijzen die je helemaal doen landen. Noordoost Friesland is een verademing en verenigt het goede van het leven met een stevige dosis natuur, alle ruimte en activiteiten waarvan je misschien wel vergeten was hoe leuk ze waren: het land waar je landt.

Op deze site geven we je inspiratie van de regio Noordoost Friesland voor mooie routes, verschillende activiteiten en evenementen en een handige kaart met onder andere accommodaties en restaurants. Wil je meer? Kijk dan op onze social media, de links vind je onderin op de website. Of ga er lekker voor zitten en lees ons online magazine.

Wil je weten wat er verder in heel Friesland te doen is? Kijk dan op www.friesland.nl.

Wanneer land jij in Friesland?