Ga naar inhoud
MAP
nl

Help pake en beppe de vakantie door: Spitkeet

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

De Spitkeet, Harkema

Diverse activiteiten voor kinderen met o.a. een poppenkastvoorstelling en meedoen aan verschillende knutselactiviteiten.

Van 28 februari t/m 2 maart, tussen 12.00 en 16.00 uur in de voorjaarsvakantie, openen wij onze deuren weer om alle pakes en beppes (en natuurlijk ook alle heiten en memmen, papa’s en mama’s, oppas- & gastouders, etc.) de vakantie door te helpen op ons mooie themapark.

Wat gaan we doen: We hebben een leuke poppenkastvoorstelling bedacht, waarin je wordt meegenomen in een prachtig mooi winterverhaal. En we hebben voor jullie natuurlijk weer prachtige knutsels bedacht, zoals bijvoorbeeld een sneeuwbol waarin je je eigen winterwonderland kunt maken compleet met sneeuw. Of misschien lijkt het je wel juist veel leuker om te gaan skiën met je eigen gemaakte sneeuwpop. Of kun je een leuke pinguïn en/of kip op een stokje maken, waarmee je daarna je eigen poppenkastvoorstelling bedenkt.

Terwijl jij knutselt of de poppenkastvoorstelling aan het bekijken bent is er voor je ouders, pakes en beppes gelegenheid om te genieten van een heerlijk bakje koffie met wat lekkers. Dit kan zowel binnen als buiten op ons mooie terras.

Tijdens deze voorjaarsvakantie hebben de kinderen gratis entree. Dit geldt natuurlijk ook voor donateurs. Voor volwassenen geldt de normale entreeprijs. Onze poppenkastvoorstelling mogen jullie gratis komen bekijken. Voor de knutsels vragen wij een bijdrage van 2 euro per activiteit en je mag er drie voor 5 euro uitkiezen. Graag verwelkomen wij jullie in de voorjaarsvakantie!

Voor meer informatie zie www.despitkeet.nl en www.facebook.com/spitkeet.

Wanneer:
t/m 2 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 6,50 (voor volwassenen)

Hier vind je Help pake en beppe de vakantie door: Spitkeet
De Spitkeet

De Dunen 3
9281 KT Harkema
Plan je route

Toon resultaten