Ga naar inhoud
MAP

AREND

Paviljoen MeM, Buitenpost

Dit voorjaar kun je iets unieks beleven. Ga met ons mee de natuur in en laat je verwonderen door, muziek, zang, natuur en theater in de opera AREND. Een vogelspottersopera over liefde, landschap en een heel klein vogeltje.

Opeens was hij er weer. De Zeearend! De grootste vogel van Europa verdween 100 jaar geleden uit Nederland. Maar sinds 2006 is hij hier weer te zien. Een teken van hoop voor natuurliefhebbers, een feest voor vogelkijkers.

Bij AREND maak je kennis met twee vogelliefhebbers, Arend en Merel, die op zoek zijn naar de zeearend. En we ontmoeten Mees. Een klein vogeltje dat óók op zoek is. Niet naar de zeearend, maar wel naar de liefde. Wat vinden ze op hun zoektocht? Zien we de zeearend overvliegen?

Of je nu een liefhebber bent van opera, een natuurliefhebber of gewoon op zoek bent naar een unieke en betoverende avond uit, de Vogelspottersopera Arend heeft voor elk wat wils. Mis het niet en reserveer vandaag nog je plek!

Behalve de opera maak je ook nog kennis met diverse natuurkenners uit de regio. Elke avond is er een interview met een ‘mystery-guest’ die vooruitblikt op de opera.

Kom kijken bij AREND, ga met ons mee de natuur in en beleef deze geheel nieuwe opera. Gemaakt en gespeeld door toptalent uit het noorden, met onder andere Ben Brunt, Carina Vinke en Elizabeth Kooy. Muziek van Peter Sijbenga en regie van Janneke de Haan.

AREND is tweetalig: Frysk en Nederlands en is goed te volgen voor mensen die geen Frysk spreken.

Let op: de voorstelling vindt plaats in de buitenlucht. Houdt rekening met de weersomstandigheden! Bij slecht weer spelen we de voorstelling binnen in het paviljoen.

Wanneer:
t/m 23 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 20,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je AREND
Paviljoen MeM

Paviljoen MeM
Egypte 16 A
9285WX Buitenpost
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten