Ga naar inhoud
MAP

Noord-Friese Winkeltjesroute

Bij De Pastorie Boutique Hotel, Reitsum

Ontdek het platteland van Noord Friesland; bezoek de leukste plattelandswinkeltjes onderweg.

Gezellige winkelroute langs het Noord-Friese platteland. Een routekaart leidt u langs een dertiental winkeliers en ateliers. Zij heten u van harte welkom tijdens de gezamenlijke openingstijden van de Noord-Friese Winkeltjesroute. Verlaat de grote stad en kom genieten van het platteland met haar vergezichten, terpdorpjes, frisse lucht en het geruis van de waddenzee op de achtergrond. Ontmoet authentieke Friezen en geniet van hun verhalen over de regio.

Huur een fiets in Ferwert of Holwerd en maak er een perfect dagje uit van. Onderweg koffie- en lunchmogelijkheden bij de boer, in de theetuin of bij de molen. Ontdek het échte Friesland.

Elke donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag zijn de meeste lokaties geopend. Elke laatste zaterdag van de maand zijn alle winkeltjes en ateliers van de Noord-Friese Winkeltjesroute gezamenlijk geopend én gelden er leuke akties. Ook heeft elke winkel haar eigen winkeltijden. Download de routekaart met adressen op de site www.noordfriesewinkeltjesroute.nl

Wanneer:
t/m 30 november
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Noord-Friese Winkeltjesroute
Bij De Pastorie Boutique Hotel

Flieterpsterdyk 21
9175 GG Reitsum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten