Ga naar inhoud
MAP
nl

it Dreamlân vakantiehuis

Kollumerpomp

Knus en comfortabele vakantiehuis midden in de Friese natuur. Zomers is er de gezelligheid van de aangrenzende kleine natuurcamping it Dreamlân. In de winter vind je hier pure rust. Perfect voor gezinnen en dichtbij Lauwersmeer en Waddenzee.

Hoe fijn: een knus vakantiehuis met veel sfeer midden in het pure Friese land. Om je heen natuur en nog meer natuur. Fietsen, wandelen, naar Lauwersmeer of Waddenzee. Of juist languit in de zon. En wil je even wat anders? Dan fiets je mooi langs de vaart naar Dokkum of rijd je door de leukste dorpjes richting Groningen of Leeuwarden. Na al dat harde werk moet je natuurlijk ook ontspannen: wijntje, hapje, muziekje… Gelukkig heeft het huisje een fijne bank om lekker op neer te ploffen, een houtkachel voor de gezelligheid en een vaatwasser die de afwas voor je doet. Een goed bed en een vogelconcert bij het ontwaken…

VAKANTIEHUISJE VAN 2 TOT 4 PERSONEN

In de winter en het voor- en najaar vind je hier pure rust en stilte. En een fijne houtkachel. Het is hier nog donker (lees pikkedonker), er zijn maar weinig mensen (en ze zijn relaxed) en de ‘geluidsoverlast’ komt hier van de vogels… Je moet er maar tegen kunnen!

KINDVRIENDELIJK NATUURKAMPEERTERREIN

Zomers geniet je rondom het vakantiehuis mee van de gezelligheid van het naastgelegen kleine natuurkampeerterrein. Voor kinderen helemaal het einde want in de zandbak zijn in no time vriendjes gemaakt. Ze spelen de hele dag buiten, met de skelters en fietsjes of lekker met een schepnetje bij de sloot. Alles is (kind)veilig zodat papa en mama er niet de hele tijd achteraan hoeven… die lezen gewoon een boek! of maken samen eens een heel gesprek af! O ja, vakantie was eigenlijk gewoon heel ontspannen!

Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 4 personen en eventueel nog een of twee kleine kindjes extra. Het vakantiehuis is door een lange schuur verbonden aan de boerderij ernaast (het familiehuis), maar heeft alle privacy van een eigen plek.

Accommodatietype:
Vakantiehuis
Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je it Dreamlân vakantiehuis

it Dreamlân vakantiehuis
Groeneweg 5
9293MC Kollumerpomp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten