Ga naar inhoud
MAP

it Dreamlân familiehuis

Kollumerpomp

Met vrienden of familie logeren nabij Lauwersmeer en Waddenzee. De authentieke boerderij is binnen omgetoverd tot een hip familiehuis. Zomers buitenleven en de gezelligheid van de kleine natuurcamping, 's winters met z'n allen knus bij de houtkachel.

Heb jij ook visioenen van een groot fijn ‘famyljehûs’ met vrienden of familie? Eten aan een lange tafel, kletsen bij de haard, wandelingen langs het wad en lekker ouderwets spelletjes doen met de kinderen… it Dreamlân heeft een bijzonder 7 tot 10-persoons vakantiehuis te huur met 5 slaapkamers en 2 badkamers. Deze authentieke boerderij heeft veel sfeer van zichzelf en tegelijk alle luxe van een modern huis. Hier kun je uitgebreid samen koken, eten aan de lange tafel in de oude deel en nakletsen terwijl de kinderen spelen in de kussenhoek. Er zijn 2 aparte leefruimtes in het familiehuis: wil je even rust dan plof je lekker op de bank in de mooie voorkamer.

GROOT VAKANTIEHUIS VOOR 7 TOT 10 PERSONEN

In zomer én winter is dit familiehuis een geweldige plek om samen te zijn met de mensen die je lief vindt. Je kunt er hele dagen op uit en genieten van het Friese buitenleven. Maar in en om het familiehuis blijven is ook bepaald geen straf. Zomers eet je buiten aan de grote picknicktafel. ’s Winters kruip je gezellig bij het haardvuur. Zomers genieten je kinderen volop mee van al het kinderplezier op het kleine natuurkampeerterrein. ’s Winters zit je hier heerlijk in de rust, ruimte en natuur.

KINDVRIENDELIJK FAMILIEHUIS

Kinderen hebben hier alle ruimte. Spelen met zand en water, potje voetbal, rondje op de skelter, schepnetje mee naar de sloot en rommelen maar. Omdat het terrein veilig is voor kinderen kunnen ze lekker hun eigen gang gaan. Zonder grote mensen achter zich aan. Hoe fijn is dat? O ja ze worden ook vies. Soms heel erg. Maar gelukkig is er een wasmachine.

Accommodatietype:
Vakantiehuis
Groepsgrootte event:
max. 10 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je it Dreamlân familiehuis

it Dreamlân familiehuis
Groeneweg 5
9293MC Kollumerpomp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten