Ga naar inhoud
MAP

Zee van Tijd

Holwerd

Hotel-restaurant Zee van Tijd is gelegen in het dorpje Holwerd, daar waar de veerboot naar Ameland vertrekt.

Ons hotel heeft zeven luxe suites - verdeeld over de eerste en de tweede etage, alleen per trap bereikbaar - de kamers zijn van alle gemakken voorzien en elke suite heeft zijn eigen unieke inrichting. De bedden beschikken over een royaal tweepersoons bed, met een tweepersoons dekbed.Ā 

Hotel
Het inchecken kan vanaf 15.00u tot 22.00u. Mocht je later dan 22.00u arriveren dan zorgen wij er voor dat de sleutel in de brievenbus (op de veranda) voor je klaar ligt. Hier hangt een envelop bij met duidelijk je naam er op. In deze envelop vind je de route naar de kamer en alle relevante informatie voor je verblijf bij Zee van Tijd. In de brief vind je ook een telefoonnummer wat 24/7 te bereiken is.

Restaurant
Op vrijdag, zaterdag en zondag kookt Rob een driegangenmenu met seizoens-, en streekproducten. De prijs voor een drie gangenmenu isĀ ā‚¬ 35,00 per persoon. De gerechten zijn ook los te bestellen en er is keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Reserveren kan tot 14.00u op de dag zelf dan houdt Rob rekening met diĆ«ten, allergieĆ«n en verdere menuwensen.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten