Ga naar inhoud
MAP

Camping Pension Simmerwille

Earnewâld

Camping Simmerwille ligt bij het friese dorpje Eernewoude / Earnewâld middenin het Nationaal Park De Alde Feanen. Kamperen of vanuit een heerlijk appartement stap je zo in een kano, op de fiets of anders!

Camping Simmerwille ligt bij het friese dorpje Eernewoude / Earnewâld middenin het Nationaal Park De Alde Feanen. Daarom is het, wanneer u bij ons verblijft, zeker de moeite waard een sloep,kano of roeiboot te huren en hiermee door het nationaal park de "Alde Feanen" te varen.

U kunt dan door prachtig smalle slootjes van de ene plas naar de andere varen, of uw hengel uitgooien; Eernewoude beschikt over uitstekend viswater! Kunt u zeilen, dan is een zeiltocht naar Grou via de Veenhoop erg leuk en gemakkelijk te doen op één dag. Wilt u wandelen, dan kunt u verschillende wandelroutes nemen.Uiteraard beschikt dit natuurgebied over eindeloze fietsroutes. 

Onze bed and breakfast bestaat uit zeven kamers; vijf 2-persoonskamers met eigen sanitair,box-springbedden, een zitje binnen en buiten. Verder hebben wij 2 appartementen, het grote appartement is gelegen op de eerste verdieping, u komt binnen via uw eigen opgang met balkon. Deze kamer is extra ruim, heeft een royale zithoek met bankstel en antenne-t.v., een keukenblok met eettafel, een grote badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet, twee box-springbedden en een tweepersoonsbedstee voor de kinderen.

Het andere appartement is wat kleiner en heeft geen bedstede. Linnengoed is aanwezig en elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar in onze ontbijt-kamer. Ook is het mogelijk om ons pension in zijn geheel af te huren, hiervoor geldt uiteraard een speciaal tarief.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping Pension Simmerwille

Smidspaed 2
9264 TK Earnewâld
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten