Ga naar inhoud
MAP

Jachthaven Kuikhorne

De Westereen

Jachthaven Kuikhorne is gelegen aan de Lits Lauwersmeerroute, we beschikken over 250 open ligplaatsen van 6 t/m 12 meter. Ook voor winterberging, Doe-het-zelf loodsen , sloepverhuur, camperplaatsen en chaletverhuur bent u bij ons aan het juiste adres!

Jachthaven Kuikhorne is gelegen aan de Lits Lauwersmeerroute, we beschikken over 300 open ligplaatsen van 6 t/m 12 meter.
Ook voor winterberging buiten en binnen ( vorstvrij) bent u bij ons aan het juiste adres!
De haven beschikt over alle faciliteiten, waaronder o.a. een hydraulische botenwagen tot 15 ton, Doe-Het-Zelf loodsen, onderhoud, modern sanitairgebouw met vloerverwarming, wasmachine en droger, benzine en dieselpomp aan het water, verkoop van flessengas en diverse onderdelen


Sinds maart 2021 hebben wij een nieuwe overnachtingsmogelijkheid! Breng uw vakantie, lang weekend of midweek door in één van onze luxe chalets aan de jachthaven. Geniet vanaf uw veranda van het mooie uitzicht over de boten. https://jachthavenkuikhorne.nl/chalets/

Ook passanten en campers zijn van harte welkom! 
 
Passanten zijn ook van harte welkom!
Aan de buitenkant, in het kanaal, hebben we mooie passantenplaatsen waar u kunt genieten van voorbijgaande schepen, maar ook aan de binnenkant aan een lange steiger.
U kunt gebruik maken van ons moderne santairgebouw, met wasmachine en droger. De jachthaven ligt in een prachtig fiets en wandelgebied!

Op het terrein zijn 50 camperplaatsen gerealiseerd. Plaatsen aan het water, aan de haven en op het grasveld aan de haven.  Alle plaatsen zijn voorzien van stroom.
Vanaf de camperplaats bent u direkt op de fietspaden die u door het mooie Friese Wouden gebied leiden! Fietsroutes aanwezig! In 2015 waren wij camperlocatie van het jaar!


Tevens diverse Maril sloepen in de verhuur! Deze sloepen zijn geschikt voor groepen van 8 tot 14 personen. Ontdek de mooie Friese Wouden eens vanaf het water! 

Kijk voor meer informatie eens op onze site https://jachthavenkuikhorne.nl/

Hier vind je Jachthaven Kuikhorne

Adres:
Kûkhernsterwei 31
9271 HD De Westereen
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten