Ga naar inhoud
MAP

Fan 't Famke

Augustinusga

Logeren onder de balken van de boerderij, overdag smullen van boerderij-ijs, kaas en yoghurt en leven met kalfjes, ponys, kippen en konijnen, welkom by it Famke!

Logeren onder de balken van de boerderij, overdag smullen van boerderij-ijs, kaas en yoghurt en leven met kalfjes, ponys, kippen en konijnen, welkom by it Famke!

Ons gastenverblijf biedt plaats aan 2 tot 6 personen, het appartement kan in z'n geheel verhuurd worden, maar ook in twee gedeelten (2- 6). Het appartement bevind zich op de oude hooizolder onder de balken.

Het appartement heeft speciale weektarieven. Tevens half en vol pension mogelijk. Kinderbedje, stoel, en box aanwezig. Kinderen 0-2 jaar gratis! Onze boerderij is gelegen in een schitterend natuurgebied (vogelreservaat). 's Morgens wordt u gewekt door kwakende kikkers en fluitende vogels. Ook voor kinderen is het iedere dag genieten: pasgeboren kalfjes voeren, een ritje op de pony, kippen en konijnen verzorgen of gewoon de boer helpen tijdens het melken.

IJsboerderij

Op onze boerderij wordt op verantwoorde wijze "vers boerderij-ijs" gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten in vele smaken. Fietsend of skeelerend door "de Petten" geniet u op ons terras van een heerlijke boerensorbet, milkshake, schepijs of gewoon een beker melk of karnemelk. Tevens verkopen wij in ons boerderijwinkeltje grootverpakkingen speciaal om mee te nemen. Maar ook yoghurt, vla, boerenkaas, jam, etc. Alleen op afspraak kunt u het ijsbereiden bezichtigen

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Fan 't Famke

Heawei 1
9284 XK Augustinusga
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten