Ga naar inhoud
MAP

Terpboerderij Stilleven

Jannum

Deze 200 jaar oude monumentale boerderij op de verstilde terp van Jannum biedt 4 nieuwe prachtige, sfeervolle B&B-kamers met eigen luxe douche en wc. Bijvoorbeeld voor een heerlijk verblijf met z'n tweeën of met een groep vrienden. Een ware beleving.

Hier op de terp van Jannum, onder de zilte lucht van de Waddenzee en tussen de oneindig groene akkers van Noord-Oost Friesland, waar de natuur u liefdevol omarmt met talloze vogels en overweldigende vergezichten. Hier hebben wij een indrukwekkende rust en stilte gevonden. Die rust en stilte willen we met u delen. Daarom hebben wij onze bijna 200 jaar oude monumentale boerderij ingrijpend verbouwd met respect voor zijn verleden. (film bekijken)

Vier nieuwe, sfeervolle en comfortabele B&B-kamers met eigen luxe douche en wc bieden we aan. Ook beschikken we over 2 fraaie vergaderzalen tot 12 personen en de monumentale rietgedekte schuur voor grotere groepen. Rondom de boerderij vindt u een heerlijke tuin, uitstekend vis- en kanowater en staat hier een overweldigende sterrenhemel tot uw beschikking. Voor een fijne midweek met familie, een gevarieerd teambuildingweekend met collega’s, een outdoorweekend met vrienden of gewoon als rustpunt op uw tocht door deze heerlijke provincie.

Heerlijk op uzelf en door niemand gestoord. Of juist ondersteund met belevingsarrangementen die wij kunnen verzorgen rond thema’s natuur, cultuur of culinair. Terpboerderij Stilleven biedt het allemaal. Onderga de weergaloze stilte die uw geest tot rust brengt, uw gedachten ordent en uw lichaam weer ontspant. U bent van harte welkom!

Hier vind je Terpboerderij Stilleven

Fam. Massier
Tsjerkestrjitte 1
9107GH Jannum
Plan je route

Toon resultaten