Ga naar inhoud
MAP

Terpboerderij Stilleven

Jannum

Deze 200 jaar oude monumentale boerderij op de verstilde terp van Jannum biedt 4 nieuwe prachtige, sfeervolle B&B-kamers met eigen luxe douche en wc. Voor een heerlijk verblijf met z'n tweeën of met een groep vrienden. Een ware beleving.

Op het unieke terpje van Jannum, onder de zilte lucht van de Waddenzee en tussen de oneindig groene akkers van Noord-Oost Friesland, hebben wij een adembenemende rust- en inspiratieplek gecreëerd: Terpboerderij Stilleven. Met veel liefde en respect voor historie hebben we dit monumentale bouwwerk gerestaureerd en verbouwd om het te behouden voor de toekomst en om het een nieuwe functie te geven: onze unieke Bed & Breakfast met verrassende belevingsmogelijkheden voor gasten die stilte, beleving en inspiratie zoeken.

Dit prachtige en weidse Noord-Friese land biedt een uniek en onontdekt landschap met oude knusse terpdorpjes en de lommerrijke Wâlden. Het land waar de Ee zich doorheen meandert richting het elfstedenstadje Dokkum. Allemaal op nog geen vijf kilometer van de prachtige Waddenzee met in de verte Ameland en Schiermonnikoog in zicht. Onderga Noord-Oost Friesland met een van onze inspiratieworkshops voor groepen, of een gezellig weekend met familie of vrienden. Geef je zelf workshops? Neem je cliënten dan mee en maak gebruik van onze faciliteiten.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Terpboerderij Stilleven

Fam. Massier
Tsjerkestrjitte 1
9107GH Jannum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten