Ga naar inhoud
MAP

it Dreamlân vakantiewoningen

Kollumerpomp

Onder het grote dak van een aantrekkelijke boerenschuur vind je 4 bijzondere vakantiewoningen midden in de Friese natuur. Ideaal voor gezinnen: kinderen kunnen volop buitenspelen en zomers is er de gezelligheid van de aangrenzende kleine camping.

Lân, Loft, Wetter en Waad. Zo heten deze prachtige design vakantiewoningen onder het dak van één grote ‘boerenschuur’. Het is Fries voor land, lucht, water en wad. En dat is dan ook alles wat je hier om je heen hebt… Geen snelwegen, massa’s mensen, luchtvervuiling of dichte bebouwing. Wel weidse wolkenluchten, natuur en ruimte. Met het risico dat je ontspant, geniet of tot rust komt. Pas op.

VAKANTIEWONINGEN VOOR 2 TOT 6 PERSONEN

 Onder het grote dak van de aantrekkelijke boerenschuur vind je 4 vakantiewoningen (twee 4-persoons en twee 6-persoons) en een gemeenschappelijke ruimte. Laat je verleiden door het design van de interieurs en kies een vakantiewoning die het beste bij jullie past. Met vrienden of familie er twee of drie naast elkaar huren kan natuurlijk ook. Of alle vier! De middelste gemeenschappelijke ruimte kun je erbij huren voor exclusief gebruik als je met meerdere gezinnen lekker de ruimte wilt hebben. Je kunt er samen koken in een grote keuken, met z’n allen eten aan een lange tafel en nakletsen terwijl de kinderen spelen in de kussenhoek. Als je alle vier de huizen naast elkaar boekt dan zit de gemeenschappelijke ruimte er gratis bij.

De kleuren en inrichting van de 4 vakantiewoningen zijn afgestemd op de thema’s. Ooit geweten dat er zo veel kleur zit in de natuur? Door de enorme ramen voor en achter, en het adembenemend weidse uitzicht, komt de natuur in de vakantiewoning bijna bij je aan tafel. De gebruikte kleuren versterken dit effect. Je kúnt hier gewoon gaan zitten en de hele dag heerlijk naar de wolken kijken… dagdromen schijnt uitermate gezond te zijn voor de geest. Natuurlijk kun je er ook op uit en heel veel leuks doen en beleven.

MIDDEN IN DE NATUUR

Lân, Loft, Wetter en Waad liggen naast het kleine natuurkampeerterrein it Dreamlân. Zomers en in de schoolvakanties geniet je dus mee van de gezelligheid van de camping.

KINDVRIENDELIJK TERREIN

Kinderen hobbelen zo in hun pyjama met de campingkinderen naar de zandbak of trampoline. Of vertrekken met een schepnetje of zelfgemaakte hengel naar het steigertje achteraan. Om pas uren later weer binnen te komen. Blij en met nieuwe vriendjes. O ja, en vies. Soms heel erg vies . Maar gelukkig is er een wasmachine. Ook de kleintjes kunnen hier lekker hun gang gaan want de vakantiewoningen en het terrein zijn kindveilig: ze kunnen niet bij water of auto’s komen. Hoef je er dus ook niet de hele tijd achteraan… Hoe fijn is dat?

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je it Dreamlân vakantiewoningen

it Dreamlân vakantiewoningen
Groeneweg 3
9293MC Kollumerpomp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten