Ga naar inhoud
MAP

BinnenInn 24 Persoons Groepshuis

Metslawier

Op vakantie in een voormalige school? Met je familie of vriendengroep? BinnenInn biedt plek aan 5 gezinnen (totaal 24 personen) elk in eigen appartement (5 stuks) vlakbij de Waddenzee met grote gezamelijke keuken, eetkamer en tuin met finse hottub

Op vakantie in een school? Met vrienden,  je gezin of zelfs je hele familie?

  • BinnenInn biedt plek aan 5 gezinnen in 5 appartementen

Welkom bij BinnenInn, waar families en vriendengroepen samen onvergetelijke herinneringen creëren! Vergeet saaie hotelkamers, hier verblijven jullie in onze gezellige appartementen in een omgebouwde school. Elk gezin heeft zijn eigen ruime appartement, perfect voor privacy en comfortabel genieten.

Maar dat is nog niet alles! Ontdek ons levendige schoolplein, de rustige tuin en maak kennis met onze vriendelijke boerderijdieren. Hier draait alles om plezier en samenzijn!

Het hoogtepunt? Onze grote keuken en eetkamer, waar jullie samen kunnen koken, eten en genieten van elkaars gezelschap. Dit is dé plek om verhalen te delen en nog dichter naar elkaar toe te groeien.

Waar wachten jullie nog op? Kom naar BinnenInn voor een vakantie vol avontuur en gezelligheid, speciaal voor jullie bijzondere familie- of vriendenbijeenkomst. Samen genieten in een schoolgebouw, dat is pas echt bijzonder!

Accommodatietype:
Vakantiehuis
Groepsgrootte event:
max. 24 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je BinnenInn 24 Persoons Groepshuis

Stasjonswei 23
9123JZ Metslawier
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten