Ga naar inhoud
MAP

Logementen Jannum

Jannum

Mensen die willen genieten van de rust en de weidsheid van het Friese terpenlandschap vinden op de terp van Jannum een uniek stekje. Een prima uitvalsbasis om dit gebied per fiets of wandelend te ontdekken.

Vrij uitzicht op het prachtige en uitgestrekte Friese platteland

Terplogementen Jannum

In het noorden van Fryslân, tussen Leeuwarden en Dokkum en niet ver van Bartlehiem, ligt één van de kleinste dorpen van de gemeente Noardeast Fryslân: Jannum, beroemd om het Romaanse kerkje uit 1150. De omgeving van Jannum is zeer rustig en landelijk, Noordoost Friesland staat bekend om de vele terpdorpen, het kweldergebied met aangrenzend de Waddenzee.

Op de terp in Jannum staan twee 17e eeuwse monumentale terphuisjes met in elk huisje twee afzonderlijke logementen:
it Búthûsde Skuorrede Golle en de Telle. De logementen zijn elk geschikt voor 2 volwassenen. In drie logementen kunnen kleine kinderen slapen in een bedstee. De logementen zijn eenvoudig maar smaakvol ingericht, van alle moderne gemakken voorzien en zeer aantrekkelijk voor wie oude bouwstijlen waardeert.

De logementen, alle met een beneden- en bovenverdieping, bieden plaats aan maximaal twee volwassenen en twee jonge kinderen. Aanwezig zijn onder andere: radio, televisie, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en kookgelegenheid (elektrisch - twee pits). Elk logement is voorzien van gratis WiFi, tevens zijn er terraszitjes beschikbaar.

Er is rondom vrij uitzicht op het prachtige en uitgestrekte Friese landschap.

Kijk voor meer informatie en foto's op: www.logementenjannum.nl

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Logementen Jannum

Tsjerkestrjitte 6
9107 GH Jannum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten