Slagerij Menno Hoekstra
Eanjum
Al vier generaties slachten de Hoekstra's zelf. Al het vlees in de winkel komt uit de streek. De worst, spek en ham roken ze zelf. Hun slagerij is dan ook al meer dan een eeuw een begrip in de wijde omgeving.
Al vier generaties slachten de Hoekstra's zelf. Al het vlees in de winkel komt uit de streek. De worst, spek en ham roken ze zelf. Hun slagerij is dan ook al meer dan een eeuw een begrip in de wijde omgeving.
- Afstand tot jouw locatie:
Vergelijkbare plaatsen
Bekijk alles-
Kaasboerderij De Marlannen
Kaasboerderij De MarlannenHet bedrijf is ruim 25 hectare groot en de weiden liggen naast en achter deze kaasboerderij met winkel. Ideaal om de koeien zo veel mogelijk buiten te laten lopen. Er wordt geen kunstmest gebruikt en het krachtvoer komt van de eigen boerderij.
Jouswier -
Grutte Pier Brouwerij
Grutte Pier BrouwerijKom onze bieren proeven in ons prachtige proeflokaal in Bartlehiem. Buiten, aan het water, met een houtvuurtje erbij of binnen, te midden van de ketels en houten vaten. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zijn we open.
Wyns -
Hotel de ABDIJ Dokkum & Restaurant Proef
Hotel de ABDIJ Dokkum & Restaurant ProefOvernachten in de vestingstad van het Wad en heerlijk eten uit de streek.
Dokkum -
Brouwerij Dockum
Brouwerij DockumIn Brouwerij Dockum brouwen wij onze speciaalbieren op ambachtelijke wijze middenin ons proeflokaal. Hier combineren we smaakmakende gerechten met de lekkerste speciaalbieren van Kâld Kletske en Bonifatius.
Dokkum -
Streekwinkel Op 'e Stâl
Streekwinkel Op 'e StâlStreekwinkel met bezorg- en afhaalservice, cadeaupakketten met streekproducten, tafelaccessoires, lounge- en theeterras in een biodiverse tuin, workshops, verhuur van vergaderruimte, lunch/high tea arrangementen en voedselbos met duindoorn.
Buitenpost -
Melktap Burgum
Melktap Burgum(h)eerlijke zuivel. Met veel zorg en liefde voor de koeien, dat zich voortzet in een (h)eerlijk zuivelproducten.
Burgum -
Stadsbrouwerij en museum Bonifatius754
Stadsbrouwerij en museum Bonifatius754De geschiedenis van het Dokkumer bier begint al in de vroege middeleeuwen. Na de dood in 754 van Bonifatius brouwden de monniken van de net gestichte Bonifatiusabdij op de Markt het Dokkumer bier.
Dokkum -
Pluktuin de Beiketún
Pluktuin de BeiketúnPluk hier je eigen versie blauwe bessen! Plukseizoen is van juli t/m oktober.<br /> Tips voor recepten met blauwe bessen? Kijk dan op de website!
Twijzel -
Bonaventura
BonaventuraIn Ternaard ligt het biologisch-dynamisch gemengde bedrijf van de familie Engels. Gemengd wil zeggen dat er zowel vleeskoeien worden gehouden, als vollegronds groenten worden geteeld. De koeien zijn van het Gasconne-ras.
Ternaard -
Âldemolkfabryk
ÂldemolkfabrykDe producten van eigen teelt worden aangevuld met producten van andere producenten uit de streek. Zo hebben we zat om van te genieten!
Ee