Ga naar inhoud
MAP
zakelijke_locatie_friesland_Stania_State.jpg

Stania State


Een unieke locatie. Landgoed Stania State ligt in Friesland, verscholen in de bosrijke omgeving tussen Oentsjerk en Aldtsjerk op fietsafstand (ca. 10 km.) van Leeuwarden en Dokkum. 
Temidden van één van Nederlands mooiste parken is Stania State een unieke locatie voor een lunch, brunch, diner, (zakelijke)bijeenkomst, feest of receptie. Het park is populair voor een picknick, high tea of borrel op het terras. Stania State is een officiële trouwlocatie met bruidssuite van de Friese gemeente Tytsjerksteradiel.

Historie en omgeving
De rijke historie is duidelijk zichtbaar in de verschillende zalen waar plaats is voor gezelschappen van 25 tot 200 personen. In het park kun je heerlijk wandelen en rondom Stania State mooi fietsen. 
Overnachten kan in de Bed & Breakfast met bedstee die ook als bruidssuite wordt gebruikt.  Een afspraak maken, informatie aanvragen of vrijblijvend een vraag stellen? Neem contact op met Anne en Henriëtte.

Openingstijden

  • Maandag t/m donderdag op afspraak, of wanneer de deur open is Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar: 058 256 2 811 of stuur een mailtje naar info@staniastate.nl Vrijdag vanaf 12.00 uur, ook voor A la Carte Zaterdag vanaf 11.00 uur, ook voor A la Carte Zondag vanaf 10.00 uur, ook voor A la Carte

Neem alvast een kijkje

In de buurt

Toon resultaten