Ga naar inhoud
MAP

it Dreamlân groepsaccommodatie

Kollumerpomp

Onder het grote dak van een aantrekkelijke boerenschuur vind je 4 volledig ingerichte vakantiewoningen (twee 4-persoons en twee 6-persoons) en in het midden een gemeenschappelijke ruimte met grote keuken voor 20 personen. Met 1 stap sta je in de natuur!

Zoeken jullie ook altijd weer naar die ene geweldige plek? Een groepsaccommodatie waar je met bevriende gezinnen of familie tegelijk kunt genieten. Maar dan weer niet de hele tijd. Waar je ook een eigen plek hebt zodat je met je eigen gezin rustig wakker kunt worden, en ontbijten op je eigen moment. Overdag met z’n allen richting wad, meer of eiland, en ’s avonds samen koken in de grote keuken en eten aan een lange tafel in de gemeenschappelijke ruimte. Die plek is de groepsaccommodatie van it Dreamlân!

GROEPSACCOMMODATIE VAN 12, 16 OF 20 PERSONEN

Hier heb je het gewoon allemaal: een groepsverblijf met 4 aparte huizen met eigen keuken, badkamer en slaapkamers. En óók een gemeenschappelijke ruimte waar ruimte genoeg is om met z’n allen te koken en eten. In totaal zijn er 4 badkamers en 8 tot 10 slaapkamers. En dat samen onder het grote dak van één aantrekkelijke ‘boerenschuur’. Lân, Loft, Wetter en Waad. Zo heten deze prachtige design vakantiewoningen. Het is Fries voor land, lucht, water en wad. En dat is dan ook alles wat je hier om je heen hebt… Geen snelwegen, massa’s mensen, luchtvervuiling of dichte bebouwing. Wel weidse wolkenluchten, natuur en ruimte. Met het risico dat je ontspant, geniet of tot rust komt. Pas op :).

De groepsaccommodatie bestaat uit 4 aparte huizen die bij elkaar 20 bedden tellen. Plus eventueel een kinderbedje hier of daar… In de gemeenschappelijke ruimte van de groepsaccommodatie beschik je samen over een grote keuken om gezellig met z’n allen te koken, een lange tafel om aan te eten en een lekkere kussenhoek met TV voor als dat de kinderen wat ál te lang duurt… ’s Avonds maak je knus een vuurtje in de gemeenschappelijke ruimte en met de babyfoon op tafel kun je rustig bijkletsen tot in de late uurtjes. Grotere kinderen kunnen fijn hun eigen plek opzoeken in één van de huizen.

KLEUREN UIT DE NATUUR

De kleuren en inrichting van de 4 huizen zijn afgestemd op de natuurlijke thema’s Lân (land), Loft (lucht), Wetter (water) en Waad (wad). Ooit geweten dat er zo veel kleur zat in de natuur? Door de enorme ramen voor en achter, en het adembenemend weidse uitzicht, komt de natuur bijna bij je aan tafel. De gebruikte kleuren versterken dit effect. Je kúnt hier gewoon gaan zitten en de hele dag heerlijk naar de wolken kijken… dagdromen schijnt uitermate gezond te zijn voor de geest. Maar natuurlijk kun je er ook volop op uit.

KINDVRIENDELIJK VERBLIJF IN FRIESLAND

Op het terrein is alle ruimte. Achter de groepsaccommodatie vind je een grote luwe boomgaard met tafels om met z’n allen lekker buiten te eten. Hier is ook een buitenkachel zodat je tot laat van de buitenlucht kunt genieten. Op het aangrenzende kleine natuurkampeerterrein vind je voor de kinderen een leuke speeltuin, een trampoline en een grote zandbak. En verder fietsjes, skelters, een voetbalveldje en overal plekjes om lekker te zitten. Aan het eind van het terrein ligt een steigertje met 2 Canadese kano’s om heerlijk tussen de weilanden door te peddelen. Ook is dit een favoriete visstek.

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Groepsgrootte overnachten:
max. 20 personen
Groepsgrootte event:
max. 20 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je it Dreamlân groepsaccommodatie

it Dreamlân groepsaccommodatie
Groeneweg 3
9293MC Kollumerpomp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten