Ga naar inhoud
MAP

Lerend netwerk

De kracht van samenwerken, daar hebben we bij RMT al veel mee bereikt. Als onderdeel van onze kerntaak: de marketing en promotie van Noordoost Friesland is het netwerk verbinden en versterken een belangrijke activiteit. Dat doen we actief, maar zeker zo belangrijk: op vragen van ondernemers.

Foldermarkt

We nodigen je van harte uit op de Foldermarkt op 19 maart. Voor iedereen die folders heeft, hebben we plek op de markt. Je kan zowel bij je eigen materiaal staan als met anderen in gesprek gaan. Dit jaar kan je voorafgaand aan de foldermarkt al een bezoek brengen aan het Frysk Toerismekongres. Hier ontmoet je het gehele Friese toeristische netwerk en volg je inspirerende werksessies.

Bekijk het programma

Samen werken – elkaar inspireren

De jaarlijkse foldermarkt, waar ondernemers elkaar en elkaars producten en diensten treffen. In het voorjaar, nog voordat het seizoen begint. Er worden folders uitgewisseld, er wordt bijgepraat en soms ontstaan prachtige nieuwe samenwerkingen. Vast onderdeel van de foldermarkt is het bijpraten door RMT. En in het najaar organiseren we onze najaarsbijeenkomst. Hier wordt onder andere gepresenteerd waar we voor komend hoogseizoen op in gaan zetten en hoe men kan aanhaken. Kijk in de agenda wanneer de bijeenkomsten plaatsvinden.

Bespreek het met de aanjagers

Samenwerksessies

Met name als het gaat om (online) communicatie, blijft het er nog wel eens bij. Men weet niet wat, wanneer en waarom te communiceren of er is domweg tijdsgebrek. Terwijl daar zoveel kansen liggen om toeristen te inspireren. Daarom zijn er de samenwerksessies: met een groepje kijken we naar elkaars onderneming en brainstormen we flink wat goede ideeën bij elkaar. Klaar? Welnee, iedereen gaat zonder huiswerk naar huis. We zorgen met elkaar dat de social media is ingepland, zaken aangepast en middelen waar mogelijk besteld. Zodat je als ondernemer thuis weer met je passie verder kunt en niet meer hoeft om te kijken naar de communicatie. Deze bijeenkomsten worden geleid door de aanjagers. Is er behoefte aan een workshop of specifieke kennis? Dan organiseren we dat of nodigen wij een gastspreker uit. 

Workshops & cursussen – kennis opdoen

Zowel vakcursussen als workshops op uitvraag: wij organiseren waar ondernemers behoefte aan hebben. Elk jaar maken we aanbod waar ondernemers op in kunnen schrijven. Voor 2020 wordt dit nog gecommuniceerd. Houd hiervoor deze pagina of onze nieuwsbrief in de gaten. Kosten zijn € 25,- per ondernemer.

Op aanvraag organiseren wij andere workshops, zoals:

  • workshop doelgroepbepaling

  • workshop promotie

  • routes in izitravel workshop

  • workshop arrangementen maken

Snel communiceren met ondernemers?