Fotowedstrijd –  verwonder ons met jouw landing!

Win een van de mooie prijzen!

Waar land jij nou echt? Is dat terwijl je lekker over de sloot springt, met je blote voeten door het slik loopt of midden in het bos op zo’n heerlijk bed van blaadjes ligt?  Of terwijl je geniet van kids die lekker tussen de kruiden scharrelen, die opvliegende vogel of voor je tentje onder de heldere sterrenhemel? Of terwijl je met de slappe lach van de sup bent gevallen? Ons gebied zit vol met plekken en activiteiten die je heerlijk doen landen. Of misschien land jij wel heerlijk in die prachtige accommodatie of bij het toetje in je favoriete restaurant! Deel het met ons, doe mee met de fotowedstrijd.

Verwonder ons met je landing en stuur je foto of video in!

Hoe doe je mee met de fotowedstrijd?

Upload vóór 9 september 2019 maximaal twee foto’s via onderstaand formulier. Zet er bij waar het is en waarom dit een echte landingsplek is. Of je hier nu woont, op vakantie bent of gewoon regelmatig op bezoek komt; iedereen mag meedoen. Wij plaatsen de foto’s  op Instagram

Zo inspireer je anderen meteen met jouw landingsplek of – activiteit. Verzamel volgens zoveel mogelijk likes op jouw foto’s want het aantal likes en het juryoordeel tezamen bepalen wie wint!

De fotowedstrijd is een idee van Stichting RegioMarketing en Toerisme (RMT) Noordoost Friesland. Voor vragen kun jecontact opnemen met info@rmtnof.nl. Bij deelname ga je akkoord met de Algemene voorwaarden fotowedstrijd Stichting RMT.

Wat kun je winnen?

Dat mag je zelf kiezen!

Kies je voor een Lauwersoogsafari voor 4 personen, maak je liever een wadlooptocht of ga je voor een overnachting in het sfeervolle Dokkum of één van de unieke B&B’s? Kies je eigen arrangement ter waarde van € 200,-. Inspiratie genoeg op www.eropuitinfriesland.nl.

Daarnaast hebben we nog een aantal Land in Frieslandpakketten klaar liggen, waar je zo mee op pad kunt!

Eind september maken we de winnaars bekend.

Voorwaarden deelname fotowedstrijd

Inspireer anderen met jouw landingsplek! Voorwaarden voor de foto’s zijn:

  • De foto’s moeten in het gebied Noordoost Friesland (6 gemeenten: Noardeast Fryslan, Dantumadiel, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel) gemaakt zijn
  • Er moeten mensen op staan, het gaat om de sfeer die de mensen ervaren
  • De foto moet te gebruiken zijn in hoge resolutie (scherp zijn)
  • De foto wordt geheel rechtenvrij geleverd, zowel het beeld als betreffende de mensen die er op staan. Stichting RMT mag de foto naar eigen inzicht en op meerdere middelen gebruiken (zie ook algemene voorwaarden)
  • Vinden we de foto niet passend, bijvoorbeeld wanneer ze in strijd zijn met de algemene normen, dan geldt deze niet als inzending. Waar mogelijk laten wij dit de inzender met opgave van reden weten.

 

Inspiratie voor de fotowedstrijd – gebruik de pointer!

Je kunt gebruik maken van de echte Land in Friesland-pointer: print en knip hem uit  en gebruik hem als Instaprop op je foto!

 

fotowedstrijd_ Land in Friesland

 

 

foto’s van anderen, inspiratie voor jouw inzending voor de fotowedstrijd  🙂

Land in Friesland_Fotowedstrijd       

 


Ja