Fotowedstrijd is gesloten!

Allen hartelijk dank voor het meedoen. In totaal hebben we 75 prachtige foto’s van de regio mogen ontvangen. Je vindt ze hier.

De winnaars zijn inmiddels bekend:

 • Prijs 1: eigen arrangement samenstellen t.w.v. € 200,- is gewonnen door Arjanne Gols met onderstaande foto in Wierum

 • Prijs 2: overnachting in het Lucas en Teike huske in Drogeham is gewonnen door Anyta Veenema met onderstaande foto in Holwerd

 • Prijs 3: overnachting in het Fiskerhuusle in Wierum is gewonnen door Saakje Wijnja met onderstaande foto’s in de wouden

 • De 10 ‘Land in Friesland’-pakketten zijn gewonnen door Aly de Schiffart, Elsbeth Venema, Epie Hamstra, Grietje Nicolai, Diane Dekker, Willeke Bijker, Tineke Grootenboer, Femke Anjema, Esther Veenstra en Annie Reitsema. Deze worden t.z.t. opgestuurd.
 • De 4 winnaars van de gratis toegangskaartjes van de LC Nazomerfair waren: Rennie Feenstra, Harold Slomp, Zwaanette Dijkstra en Aaltje Rixt Holwerda

Alle deelnemers zijn inmiddels persoonlijk gemaild en dus op de hoogte.

——————————————————————————————————————-

Fotowedstrijd –  verwonder ons met jouw landing!

Win een van de mooie prijzen!

Waar land jij nou echt? Is dat terwijl je lekker over de sloot springt, met je blote voeten door het slik loopt of midden in het bos op zo’n heerlijk bed van blaadjes ligt?  Of terwijl je geniet van kids die lekker tussen de kruiden scharrelen, die opvliegende vogel of voor je tentje onder de heldere sterrenhemel? Of terwijl je met de slappe lach van de sup bent gevallen? Ons gebied zit vol met plekken en activiteiten die je heerlijk doen landen. Of misschien land jij wel heerlijk in die prachtige accommodatie of bij het toetje in je favoriete restaurant! Deel het met ons, doe mee met de fotowedstrijd.

Verwonder ons met je landing en stuur je foto of video in!

Hoe doe je mee met de fotowedstrijd?

Upload vóór 9 september 2019 je foto via onderstaand formulier. Zet er bij waar het is en waarom dit een echte landingsplek is. Of je hier nu woont, op vakantie bent of gewoon regelmatig op bezoek komt; iedereen mag meedoen. Wij plaatsen de foto’s op Instagram en op Facebook.

Zo inspireer je anderen meteen met jouw landingsplek of – activiteit. Verzamel volgens zoveel mogelijk likes op jouw foto(‘s) want het aantal likes en het juryoordeel tezamen bepalen wie wint!

De fotowedstrijd is een idee van Stichting RegioMarketing en Toerisme (RMT) Noordoost Friesland. Voor vragen kun je contact opnemen met info@rmtnof.nl. Bij deelname ga je akkoord met de Algemene voorwaarden fotowedstrijd Stichting RMT.

Wat kun je winnen?

We geven verschillende prijzen weg:

 • Je eigen samengestelde arrangement (voor inspiratie, kijk verder op deze website) t.w.v. € 200,-
 • 2x overnachting in het Lucas en Teike huske in Drogeham, inclusief bed-bad-en keukenlinnen, koffie en thee + 1x een ontbijtmand en gratis gebruik van fietsen
 • 2x overnachting in het Fiskerhuuske in Wierum, inclusief linnengoed en koffie/thee
 • 10x ‘Land in Friesland’-pakket.

De bovenste 3 prijzen zijn geldig t/m 3 juli 2020 en niet geldig in vakanties. Eind september maken we de winnaars bekend.

Voorwaarden deelname fotowedstrijd

Inspireer anderen met jouw landingsplek! Voorwaarden voor de foto’s zijn:

 • De foto’s moeten in het gebied Noordoost Friesland (4 gemeenten: Noardeast-Fryslân, Dantumadiel, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel) gemaakt zijn
 • Iedere deelnemer mag maximaal 2 keer meedoen
 • De foto wordt geheel rechtenvrij geleverd, zowel het beeld als (eventueel) betreffende de mensen die er op staan. Stichting RMT mag de foto naar eigen inzicht en op meerdere middelen gebruiken (zie ook algemene voorwaarden)
 • Vinden we de foto niet passend, bijvoorbeeld wanneer ze in strijd zijn met de algemene normen, dan geldt deze niet als inzending. Waar mogelijk laten wij dit de inzender met opgave van reden weten.

Inspiratie voor de fotowedstrijd – gebruik de pointer!

Je kunt gebruik maken van de echte Land in Friesland-pointer: print (via deze pagina) en knip hem uit en gebruik hem als Instaprop op je foto!

 

fotowedstrijd_ Land in Friesland

 

 

Foto’s van anderen, inspiratie voor jouw inzending!