Ga naar inhoud
MAP

Unieke Bustour langs de Waddenkust en Lauwersmeer

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Buitenpost

Ontdek de betoverende landschappen, historische bezienswaardigheden en charmante dorpjes tijdens onze exclusieve bustour. Geniet van het gemak van comfortabel reizen terwijl onze touringcar je langs bijzondere bezienswaardigheden voert zoals de kustlijn...

Ontdek de betoverende landschappen, historische bezienswaardigheden en charmante dorpjes tijdens onze exclusieve bustour. Geniet van het gemak van comfortabel reizen terwijl onze touringcar je langs bijzondere bezienswaardigheden voert zoals de kustlijn van de Waddenzee, de mooie terp- en visserijdorpen en het Lauwersmeergebied. Onderweg zul je worden ondergedompeld in de rijke geschiedenis van deze boeiende regio, met verhalen en anekdotes van onze deskundige gidsen.

Of je nu een lokale inwoner bent die op zoek is naar nieuwe ontdekkingen of een bezoeker die de verborgen schatten van Friesland wil verkennen, onze bustour is een onvergetelijke ervaring. Mis deze kans niet om Noordoost-Friesland te ervaren op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien!

Praktische informatie
De tour start bij het treinstation in Buitenpost, centraal gelegen in het gebied. Via een mooie route door het nationaal landschap de Noardlike Fryske Wâlden rijden wij naar Hegebeintum en brengen daar een bezoek aan de terp. Vervolgens rijden wij een mooie route langs de kust en maken onderweg een stop voor het nuttigen van de lunch. In het middagdeel wordt een bezoek gebracht aan het Lauwersmeergebied. Hier wordt het nieuwe Werelderfgoedcentrum Waddenzee gebouwd. Wij nemen je mee in het ontstaan, de visserij en de vroegere Lauwerszee.

De prijs is inclusief
– Entreegelden
– 1x koffie/thee met terpgebakje
– Lunchpakket
– 2x koffie/thee met speltkoek
– Nederlandstalige gids in de bus en bij de excursies

Extra informatie
– Er geldt een minimum aantal van 20 personen.
– Starttijd 9:30 uur station Buitenpost. Eindtijd ca. 17:00 uur station Buitenpost.
- Er is geen toilet aan boord.
– Onderweg maken wij een aantal keren een kleine wandeling. Het is aan te raden om redelijk goed ter been te zijn.
– Vanwege het weer of onvoorzienbare omstandigheden kan een alternatief programma worden aangeboden.

Wanneer:
t/m 18 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 65,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Unieke Bustour langs de Waddenkust en Lauwersmeer

Stationsplein 2
9285VW Buitenpost
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten