Ga naar inhoud
MAP
nl

Bij volle maan varen door de natuur vlakbij Earnewâld (12+)

Earnewald

We steken in de schemering van wal en varen de volle maan tegemoet. Vandaag volgen we andere zintuigen dan enkel onze ogen. Luister naar de natuur en laat je verrassen door de spectaculaire sterrenhemel. De Alde Feanen heeft uitgestrekte rietvelden, moerasbossen,...

We steken in de schemering van wal en varen de volle maan tegemoet. Vandaag volgen we andere zintuigen dan enkel onze ogen. Luister naar de natuur en laat je verrassen door de spectaculaire sterrenhemel. De Alde Feanen heeft uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie. Ga mee op vaarexcursie en leer over de vele water- en roofvogels. Dankzij de volledig elektrische boot jagen we de dieren niet weg, maar kunnen we ze van heel dichtbij bekijken. Misschien spot je zelfs wel een ree? Dit gebied is het grootste laagveenmoeras van Noordwest Europa en kent een interessant natuurbeheer en rijke ontstaansgeschiedenis. Onze natuurgids vertelt je er graag over.

Wist je dat de Alde Feanen grotendeels via water te bereiken is? Een echt vaargebied dus. Des te meer reden om aan boord te stappen van excursieboot ‘De Blaustirns’. De boot vaart op zonne-energie, maar geen zorgen, de boot heeft een accu die de zonne-energie van overdag heeft opgeslagen! Vergeet niet een warme jas mee te nemen, want vanaf het open bovendek is het uitzicht prachtig.

Koffie en thee aan boord te verkrijgen voor €1,- (contant af te rekenen).

Mocht er sprake zijn van een weersverwachting met een geheel bewolkte hemel, dan gaat de excursie niet door!

De deelnemers die zich hebben aangemeld, worden uiterlijk een dag van te vorern vóór 18.00 uur geïnformeerd (via de mail of telefonisch) als de excursie NIET doorgaat! Dus, geen bericht is een goed bericht, dan gaat de excursie door. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen < 10 jaar.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
t/m 27 december
Prijsinformatie:
Vanaf € 11,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bij volle maan varen door de natuur vlakbij Earnewâld (12+)

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten