Ga naar inhoud
MAP

Ateliersessie: Schilderworkshop door Atelier Eebuurt, schildergroep Panorama

Theaterkerk Nes, Nes (NEF)

Na het vorige geslaagde mienskipsproject Panorama InsideOut in Franeker tijdens LF2018 werkt schildergroep Panorama nu aan een mienskipswerk in Theaterkerk Nes. Tijdens deze schilderworkshop ga je creatief aan...

Na het vorige geslaagde mienskipsproject Panorama InsideOut in Franeker tijdens LF2018 werkt schildergroep Panorama nu aan een mienskipswerk in Theaterkerk Nes. Tijdens deze schilderworkshop ga je creatief aan de slag. Mensen met een relatie tot psychiatrie maken samen met jou een werk dat uitnodigt tot kennismaking, verkenning van de thematiek en het verbinden in onze overeenkomsten. Het resultaat van alle ateliersessies zal te zien zijn tijdens het Outsidersfestival 0.0 op 1 juni 2024.

Reserveer een plekje (€15,00 per persoon, incl. materialen, koffie/thee en toegang tot de tentoonstelling) via de website.

Dit evenement is onderdeel van de randprogrammering voor de tentoonstelling ‘De laatste dagen van de dorpsgek’. Voor meer randprogrammering, info en tickets, kijk op www.theaterkerknes.nl.

Wanneer:
t/m 24 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Ateliersessie: Schilderworkshop door Atelier Eebuurt, schildergroep Panorama
Theaterkerk Nes

Wiesterwei 2
9143 WJ Nes (NEF)
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten