Ga naar inhoud
MAP

Gewoan op 'e Dyk BBQ & Grill

Dokkum

Doe maar gewoon, het is een oer-Hollandse uitspraak die nog extra opgaat voor ons, nuchtere Friezen. Niet teveel poespas of vreemde fratsen en dat zie je terug in ons restaurant. Je bent welkom zoals je bent voor een vullend bord eten vol smaak. Doch mar...

Welkom bij Gewoan op ‘e Dyk BBQ & Grill !

Wij zijn Durk en Sita, de gezichten achter het restaurant. Na meer dan 30 jaar in de horeca, is dit een droom die uitkomt. Een eigen eetgelegenheid, puur gericht op Friese gastvrijheid en een heerlijk, Bourgondisch hapje eten met een lekker drankje. Dát is de passie van Durk: mensen laten genieten van een ontspannen moment en een maaltijd om de vingers bij af te likken.  

Doch mar gewoan 
Doe maar gewoon, het is een oer-Hollandse uitspraak die nog extra opgaat voor ons, nuchtere Friezen. Niet teveel poespas of vreemde fratsen en dat zie je terug in ons restaurant. Je bent welkom zoals je bent voor een vullend bord eten vol smaak. Doch mar gewoan, behalve als het gaat om genieten. Doe dat vooral zoveel je kunt! 

Ons eten
Durk is de kok van het restaurant, van zijn hand proef je zelfgemaakte chutney, kruidenboter, sauzen, burgers en schnitzels. Kies van de menukaart of laat je verrassen door de creativiteit van Durk. Ook voor kinderen is er een heerlijke kaart samengesteld, geïnspireerd door onze zoon, Boaz.  
 
Wist je dat veel van onze producten Fairtrade en biologisch zijn? En dat ons ijs een paar panden verderop wordt gemaakt door IJssalon W’iis? Mmmm, lekker! 

Tot snel! 

Zien we je binnenkort bij Gewoan op ‘e dyk BBQ & GRill?
Ons Team staan dan voor je klaar! 

Reserveer een tafeltje

Type eetgelegenheid:
Eetgelegenheid/Koffiehoek/Lunchroom/Bistro/Restaurant/Café-restaurant
Gelegenheid:
Lunch/Diner

Hier vind je Gewoan op 'e Dyk BBQ & Grill

Gewoan op 'e Dyk BBQ & Grill
De Dijk 14
9101 mn Dokkum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten