Ga naar inhoud
MAP
nl

Vier de winter in Noordoost Friesland

Sneeuw of geen sneeuw, de winter staat voor de deur. De winterjas kan weer aan, muts mogen weer op, handschoenen aan en de openhaard mag weer branden. Er valt genoeg te doen in Noordoost Friesland en hier bekijk je welke activiteiten je kan ondernemen.

Kom opladen

Hoe laad je je innerlijke energie op tijdens donkerdere, kortere en koudere dagen? Terwijl we meer binnenshuis blijven, vinden we weloverwogen momenten tussen de buien door om een verkwikkende wandeling te maken. We keren bewust naar binnen om te reflecteren op het afgelopen jaar en zoeken gezelschap dat ons goed doet. We maken doelbewuste voornemens om onze gezondheid te verbeteren. Kom opladen in Noordoost Friesland!

Lees meer

Beleef de Elfstedentocht

Nog nooit was de Elfstedentocht zo dichtbij. Beleef de magie van de wereldberoemde Tocht der Tochten en ervaar de kracht van ‘samen’. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan’! Lees meer over de musical en ontdek hoe het decor van de Elfstedentocht er in levende lijve uit ziet.

Lees meer

Tips voor winterwandelen

Wandelen in dokkum

Hippe woonaccessoires, een goed boek, iets lekkers voor bij de koffie, trendy mode… je vindt het allemaal in Dokkum. Kijk je ogen uit in de vele gezellige winkeltjes en geniet van de historische binnenstad. Op vrijdagavond is het koopavond, elke woensdag is er markt van 10.00 tot 17.00 uur en elke 1e zondag van de maand is het koopzondag.

Veel shopplezier!

Ontdek Dokkum