Ga naar inhoud
MAP

Gastheerschap

Hoe zorgen we ervoor dat als de toerist/bezoeker in onze regio is, hij die informatie krijgt die hij nodig heeft? En dan ook nog op zo’n manier dat hij bij thuiskomst zegt: “ik had nooit verwacht dat er zoveel leuke activiteiten waren!” RMT NOF heeft hiervoor onder andere een inspirerende website, maakt geprinte producten en zorgt voor fysieke informatiepunten in de regio.

Website en producten

Op www.eropuitinfriesland.nl staat alle content vanuit de regio Noordoost, voor de toerist. Inclusief een evenementenkalender met alles wat er in de regio te doen is. Op de website van de provinciale marketingorganisatie, Merk Fryslân, staat alle toeristische informatie over de hele provincie. Kijk hiervoor op www.friesland.nl.

Sinds RMT in 2014 is begonnen is er elk jaar een toeristisch magazine uitgebracht. In drie talen: Nederlands, Duits en Engels. Tijdens de foldermarkt in het voorjaar kunnen ondernemers dozen/stapels van het nieuwe magazine meenemen en uitdelen aan toeristen. Het magazine is gratis én ook online beschikbaar. De magazines liggen verspreid door de hele regio. Heb je geen exemplaren meer? De TIP’s hebben voorraad genoeg. Je kunt bij de dichtstbijzijnde vestiging een doosje ophalen.

In samenwerking met de Marrekrite, de andere regio’s en Merk Fryslân zijn er in 2019 nieuwe knooppuntenkaarten ontwikkeld. Sinds 2019 positioneert Noordoost Friesland zich als ‘Land in Friesland – Land waar je landt’. Ook hier worden verschillende aanvullende producten voor gemaakt. Bestel ze binnenkort via het nieuwe bestelformulier.