Ga naar inhoud
MAP
nl

Vakantiehuis

Verscholen aan het einde van een bospad, bovenop de terp, achter de waddenkust; wat een landingsplekken zijn deze vakantiehuizen! Bekijk hieronder het uitgelichte aanbod.

Wat zoek je

1 t/m 24 van 63 resultaten

 • Ljeppershiem Vakantiepark

  Ljeppershiem Vakantiepark

  We verhuren graag ons recent gebouwde vakantiehuisjes/ tiny house. Is gelegen aan open vis- en vaarwater nabij het Lauwersmeergebied. Noordoost- Friesland.

  Westergeest
 • Monumentaal Fries Woudhuisje

  Monumentaal Fries Woudhuisje

  Origineel Fries woudhuisje uit 1828, het oudste huisje in Drogeham. Het is al een beleving om hier te verblijven.

  Drogeham
 • Alde Feanen Verhuur

  Alde Feanen Verhuur

  Alde Feanen verhuur van luxe-sloepen, toervisboten, zeilboten, vakantiewoningen en woonboten. Earnewâld ligt midden in het nationaal park de Alde Feanen, centraal in Friesland. Twee uren varen en je bent op het Snekermeer of in de grachten van Leeuwarden.

  Earnewâld
 • 't Stee fan Anne P.

  't Stee fan Anne P.

  't Stee fan Anne P. is een vakantiewoning voor maximaal vijf personen. Rottevalle (vlakbij Drachten) ligt centraal in de driehoek Heerenveen/Groningen/Leeuwarden. 't Stee is dan ook een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes of voor fietsers en wandelaars.

  Rottevalle
 • Vakantiewoning Wadsuper

  Vakantiewoning Wadsuper Wadsuper is een vakantiewoning voor max. 11 personen. Op deze foto zie je de ruime woonkamer met de eethoek.

  Wadlopen, Wadden eilanden Ameland & Schiermonnikoog bezoeken, shoppen in Leeuwarden, Groningen, museum, fietsen, wandelen, lekker eten en drinken. Genieten met je vrienden van de zonsondergang aan de dijk van de Waddenzee. Welkom bij www.wadsuper.nl

  Paesens
 • Poldermolen de Swarte Prinsch

  Poldermolen de Swarte Prinsch

  Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder vakantiehuis op een unieke locatie, dan is Poldermolen de Swarte Prinsch jouw plek! Een buitenkans voor natuurliefhebbers op zoek naar een origineel verblijf in de natuur.

  Tytsjerk
 • Brêgeham recreatie

  Brêgeham recreatie

  Vakantiehuisjes en camperplaatsen op kleinschalig recreatieterrein in Nationaal Park de Alde Feanen

  Oudega
 • Vakantiehuis het Zeeroosje

  Vakantiehuis het Zeeroosje

  In Paesens-Moddergat ligt het gezellige vakantiehuis Het Zeeroosje. Het is een authentiek vissershuisje maar van alle moderne gemakken voorzien. Het is geschikt voor verblijf tot 5 personen.

  Paesens-Moddergat
 • Nieuwbouw Waterpark Zwartkruis

  Nieuwbouw Waterpark Zwartkruis

  Nieuw

  Waterpark Zwartkruis wordt uitgebreid met 34 luxe watervilla’s. Momenteel te koop als investering of om zelf te genieten van uw eigen vakantiehuis in Friesland!

  Noardburgum
 • Recreatiecentrum 't Groene Hart van Ternaard

  Recreatiecentrum 't Groene Hart van Ternaard

  Recreatiewonigen: Aan de Riedhûsstrjitte zijn in de voormalige diaconiewoningen acht recreatiewoningen gerealiseerd. Momenteel zijn er drie beschikbaar voor de recreatie i.v.m. langere verhuur. Camping: Naast de recreatiewoningen is er ook een camp...

  Ternaard
 • Woonark Friesland

  Woonark Friesland

  Aan de rand van Nationaal Park “De Alde Feanen” ligt onze prachtige woonark “Algerak” op een unieke plek. Hier kunt u genieten van een vakantie aan het water in Friesland.

  Oudega
 • Logementen Jannum

  Logementen Jannum

  Mensen die willen genieten van de rust en de weidsheid van het Friese terpenlandschap vinden op de terp van Jannum een uniek stekje. Een prima uitvalsbasis om dit gebied per fiets of wandelend te ontdekken.

  Jannum
 • Gastenverblijven Jinkepaed, vlakbij Dokkum

  Gastenverblijven Jinkepaed, vlakbij Dokkum

  4 bijzondere gastenverblijven vlakbij Dokkum TWIJZELERHEIDE: Chalet, appartement in bostuin. Opties: sauna, hottub, fietshuur DRIEZUM: Het Driezumer Tolhuis DROGEHAM: monumentaal Fries woudhuisje

  Twijzelerheide
 • Grytmanshoeve

  Grytmanshoeve Sfeerimpressie

  Ons ruime vakantiehuis (200m2) is vrij gelegen tussen Dokkum en de Waddenzee, in een prachtige boerderij uit 1848. Door de centrale ligging stap je binnen enkele minuten op de boot naar 1 van de eilanden, ga je wadlopen of stap je op de fiets. Rondom is 6000m2 tuin om te genieten van je verblijf.

  Nijewier
 • Fan 't Famke

  Fan 't Famke

  Logeren onder de balken van de boerderij, overdag smullen van boerderij-ijs, kaas en yoghurt en leven met kalfjes, ponys, kippen en konijnen, welkom by it Famke!

  Augustinusga
 • Pure Rust

  Pure Rust

  Prachtig gerenoveerd gastenverblijf voor vier personen midden in de natuur van Noord Oost Friesland.

  Wouterswoude
 • Suvelfabryk

  Suvelfabryk

  Nieuw

  Welkom in het echte leven. 13 comfortabele vakantieappartementen voor 2 t/m 8 personen in de 120 jaar oude Suvelfabryk in Lioessens. Sommige appartementen zijn samen te voegen tot groepsaccomadaties. Ideaal voor groepen en grote families.

  Lioessens
 • De gastenkamer

  De gastenkamer

  De gastenkamer, B&B en vakantie woningen zijn allemaal gelegen in het beschermde dorpsgezicht van Ee, de accommodaties zijn compleet ingericht en zelfvoorzienend daardoor veel privacy en luxe. Ook bieden wij fiets en boot verhuur.

  Ee
 • BinnenInn 24 Persoons Groepshuis

  BinnenInn 24 Persoons Groepshuis in de gemeenschappelijke keuken van de groepsaccommodatie staan lange tafels, spelletjes, TV, en de grote keuken zelf met alles wat je nodig hebt voor je gropesweekend

  Op vakantie in een voormalige school? Met je familie of vriendengroep? BinnenInn biedt plek aan 5 gezinnen (totaal 24 personen) elk in eigen appartement (5 stuks) vlakbij de Waddenzee met grote gezamelijke keuken, eetkamer en tuin met finse hottub

  Metslawier
 • Wad'n Hûs

  Wad'n Hûs

  Midden in het gezellige dorpshart van watersportdorp Kollum staat onze B en B en vakantiehuis, geschikt voor 2 personen. Het bevat eigen opgang, keuken, privéterras op het zuiden, badkamer met inloopdouche en royale slaapkamer met een fijne boxspring!

  Kollum
 • Inn Holwerd

  Inn Holwerd

  Sfeervolle zes persoons vakantiewoning uit 1880 in het mooiste straatje van Holwerd waar de oude elementen bewaard zijn gebleven en een vleug design aan toegevoegd is voor een onvergetelijke vakantie in het Waddengebied.

  Holwerd
 • Schreiershoek recreatie en vakantiepark

  Schreiershoek recreatie en vakantiepark Luxe vakantiehuis

  Vakantiepark de Schreiershoek is gelegen aan de rand van Dokkum. Het kleinschalige park biedt verschillende vakantiehuizen, tiny houses en boomhuizen. Het park is gelegen aan het Dockumer Grootdiep.

  Oostrum
 • BinnenInn 2-6 persoons Appartementen

  BinnenInn 2-6 persoons Appartementen

  Ervaar een unieke vakantie bij BinnenInn: verblijf in een voormalige school! Ontdek onze 5 ruime, gezellige appartementen op een schoolplein, met binnentuin en vriendelijke boerderijdieren. Ontmoet anderen in onze grote keuken en eetkamer. Een vakantie in een school? Anders en origineel!

  Metslawier
 • it Dreamlân vakantiehuis

  it Dreamlân vakantiehuis

  Knus en comfortabele vakantiehuis midden in de Friese natuur. Zomers is er de gezelligheid van de aangrenzende kleine natuurcamping it Dreamlân. In de winter vind je hier pure rust. Perfect voor gezinnen en dichtbij Lauwersmeer en Waddenzee.

  Kollumerpomp