Ga naar inhoud
MAP
nl

Theaterkerk Nes

Nes (NEF)

In Noord-Oost Friesland, tegen de dijk, vlakbij de Waddenzee staat deze prachtige theaterkerk die geschikt is voor een symposium, lezing, debat, congres, toneel, theater en/of concert.

In het plaatsje Nes in gemeente Noardeast-Fryslân staat Theaterkerk Nes. Wat voorheen een gereformeerde kerk was, is nu een locatie voor sociale, culturele en zakelijke activiteiten door het initiatief van oprichter Anke Bijlsma.

De kerk heeft aan de buitenkant nog de prachtige statige uitstraling. Van binnen is het geheel echter geschikt gemaakt voor theater.  Licht, geluid, spreek gestoelte en zelfs een orgel zorgen ervoor dat je deze locatie op vele manieren kunt gebruiken.  De kerkbanken staan er nog wel in wat zorgt voor een intieme setting. In de grote ‘kerk’ ruimte passen 220 personen.

Naast de grote zaal is er ook nog een horeca gedeelte met een bar waar de drankjes uitgeserveerd kunnen worden. Ook kan er in deze zaal gedineerd worden of vergaderd. Met tafels is deze zaal geschikt voor 50 (zittend) personen. Met statafels is het een ideale ruimte om een borrel te geven voor zo’n 120 personen.

Theaterkerk Nes is te huur voor gezelschappen voor vergaderingen, presentaties, congressen, evenementen of teambuilding en bij gelegenheden zoals verjaardagen of rouw en trouw. Wij kunnen helpen met het organiseren van arrangementen met bijvoorbeeld wadlopen, koken, (zang- of schilder) workshops, fotografie, verhalenverteller.

Groepsgrootte event:
max. 220 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Theaterkerk Nes

Wiesterwei 2
9143 WJ Nes (NEF)
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten