Ga naar inhoud
MAP
nl

Voorjaar in Noordoost Friesland | Erop uit in de lente

We kunnen er dit voorjaar lekker op uit; de wijde wereld in. Activiteiten, evenementen, musea bezoeken, feestjes. Genoeg te doen! Met onderstaande tips heb je de dagen zo vol. En kids; jullie hebben natuurlijk je eigen pagina hier. En voor tieners hebben we de 10 mooiste instaspots en snapdecors.

Doe eens wild

Als avontuurzoeker kun je de uitgestrekte vlaktes verkennen van nationale parken en nationale landschappen. Je wilde haren loslaten kan ook in één van de elfsteden namelijk Dokkum. Of bekijk dorpen vol cultuur, van modern tot traditioneel. Durf jij de local aan te spreken in zijn eigen taal? Daar maak je freonen mee. Je kunt de wereld over reizen op zoek naar wat bijzonders, maar ook gewoon in Fryslân even de Unesco Werelderfgoederen bezoeken.

Doe net even anders

Trek je camper wat eerder van stal en begin het drukke zomerseizoen met een rondreis door het noorden van Nederland. Gewoon, met goede faciliteiten op de camperplekken in de natuur of stad, waar je alles kunt doen wat je wilt. Fietsen, wandelen, varen, suppen, er zijn 1000+ routes van een enkele dag tot meerdere dagen. En de eilanden, die mooie parels in de Waddenzee, die zijn één voor één een bezoekje waard. Je kan hier alles doen of niets en op je eigen manier.