Ga naar inhoud
MAP

Alle groepsaccommodaties in Noordoost Friesland

Wat zoek je

Type
Vind jouw bestemming

23 resultaten

 • Waterdorp Burdaard

  Waterdorp Burdaard

  Op een schitterende locatie – direct aan het water – ligt dit spiksplinternieuwe kleinschalig Waterdorp Burdaard met 5 luxe vakantievilla´s.

  Burdaard
 • Groepsaccommodatie OmmeRomte

  Groepsaccommodatie OmmeRomte

  Ommeromte is een groepsaccommodatie voor 12-30 personen.

  Dokkumer Nieuwe Zijlen
 • Natuurlijk Kollumeroord Groepsaccommodatie 't Rif

  Natuurlijk Kollumeroord Groepsaccommodatie 't Rif

  Gelegen in het Nationaal Park Lauwersmeer, in het noorden van Friesland, vind je deze bijzondere vakantiewoning, 't Rif, voor groepen tot 16 personen. Geniet van de prachtige natuur, beleef een actief avontuur of een heerlijk relaxed verblijf.

  Kollumerpomp
 • Zeilschool De Veenhoop

  Zeilschool De Veenhoop

  Zeilen is één van de mooiste (water)sporten die er is. Het draait om het spel met water en wind, maar ook om samenwerken, beslissingen nemen en het hebben van verantwoordelijkheid. Vaardigheden die niet alleen op het water van pas komen.

  De Veenhoop
 • BinnenInn 24 Persoons Groepshuis

  BinnenInn 24 Persoons Groepshuis in de gemeenschappelijke keuken van de groepsaccommodatie staan lange tafels, spelletjes, TV, en de grote keuken zelf met alles wat je nodig hebt voor je gropesweekend

  Op vakantie in een voormalige school? Met je familie of vriendengroep? BinnenInn biedt plek aan 5 gezinnen (totaal 24 personen) elk in eigen appartement (5 stuks) vlakbij de Waddenzee met grote gezamelijke keuken, eetkamer en tuin met finse hottub

  Metslawier
 • it Dreamlân groepsaccommodatie

  it Dreamlân groepsaccommodatie

  Onder het grote dak van een aantrekkelijke boerenschuur vind je 4 volledig ingerichte vakantiewoningen (twee 4-persoons en twee 6-persoons) en in het midden een gemeenschappelijke ruimte met grote keuken voor 20 personen. Met 1 stap sta je in de natuur!

  Kollumerpomp
 • Harsta Hoeve

  Harsta Hoeve

  Fraai gelegen op het landgoed 'Harsta State' in Hegebeintum, vind je in de Harsta Hoeve een gastvrij onderdak, waar je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust na bijvoorbeeld een stevige fietstocht.

  Hegebeintum
 • De Twirre Groepsaccommodatie

  De Twirre Groepsaccommodatie

  De groepsaccommodatie in Eernewoude heeft 3 sterren en is gelegen aan het water, op 100 meter afstand van Nationaal Park De Alde Feanen. Het is geschi...

  Earnewâld
 • Gastenverblijf In De Wij

  Gastenverblijf In De Wij

  Gastenverblijf voor 16 personen en buitenruimte met verhuur van ludieke wagens

  Engwierum
 • Heide State

  Heide State De achterkant van de boerderij met terrassen

  Welkom bij Heide State, een prachtige karakteristieke duurzaam verbouwde woonboerderij met hottub en sauna waarin u kunt verblijven met een gezelschap van 20 personen. Heide State ligt op een unieke centrale locatie in het noorden van Friesland.

  Noordburgum
 • Farmhouse de Prikkebosk

  Farmhouse de Prikkebosk

  Boerderij Prikkebosk is: ruimte, stilte, frisse lucht, donkere nachten en Friese gastvrijheid. Slaap in de bedstee! Boek met de hele familie logies all-in. Of reserveer B&B voor twee. 'Fan herte wolkom!'

  Damwoude
 • Unia Zathe vakantieverblijven

  Unia Zathe vakantieverblijven

  Onze fraaie boerderij is de perfecte uitvalsbasis voor mensen die willen genieten van de rust en de ruimte. De sfeer van vroeger met de gemakken van nu. Zoals gratis WIFI in het gehele pand. Middenin het rustieke terpdorpje Ee bij Dokkum FR

  Ee
 • Natuurlijk Kollumeroord Groepsaccommodatie De Vlinderbalg

  Natuurlijk Kollumeroord Groepsaccommodatie De Vlinderbalg

  Gelegen in Nationaal Park Lauwersmeer, in het noorden van Friesland, vind je deze bijzondere vakantiewoning, de Vlinderbalg, voor groepen tot 32 personen. Geniet van de prachtige natuur, beleef een actief avontuur of een heerlijk relaxed bedrijf.

  Kollumerpomp
 • Gast op stal

  Gast op stal

  Gastopstal biedt in een boerderij overnachtingsgelegenheid in een originele strowagen en op een hooizolder. Plattelands logeren in Wyns, aan de Dokkumer Ee, vlakbij Bartlehiem en slechts 5 km ten noorden van Leeuwarden. Wakker worden in een bijzonde...

  Wijns
 • Suvelfabryk

  Suvelfabryk

  Welkom in het echte leven. 13 comfortabele vakantieappartementen voor 2 t/m 8 personen in de 120 jaar oude Suvelfabryk in Lioessens. Sommige appartementen zijn samen te voegen tot groepsaccomadaties. Ideaal voor groepen en grote families.

  Lioessens
 • BinnenInn 12 Persoons Familiehuis

  BinnenInn 12 Persoons Familiehuis

  Een voormalige jaren dertig schoolgebouw welke is omgebouwd om (samen met kinderen ) een bijzondere vakantie in het Werelderfgoed Waddenzee te beleven, tussen Dokkum en Lauwersoog. Boerderijdieren en een groot schoolplein met oa een hottub maken het af!

  Metslawier
 • Klein Humalda

  Klein Humalda

  De boerderij Klein Humalda stamt oorspronkelijk uit de 15e eeuw. Ze hoorde bij de (inmiddels verdwenen) middeleeuwse, adellijke Stins Humalda. De kop-hals-romp-boerderij ligt als een bomen-eiland in het omliggende platteland.

  Ee
 • Poutsma Staete

  Poutsma Staete

  Direct aan Werelderfgoed "De Wadden" met uitzicht over de Waddenzee, Ameland en Schiermonnikoog.

  Wierum
 • Lytshuis Zilver

  Lytshuis Zilver

  B&B Lytshuis Zilver in Noord-Oost Friesland is direct gelegen buiten het traditionele vissersdorp Paesens-Moddergat, één van de weinige Friese dorpen dat pal aan het Wereld Erfgoed Waddenzee gebied ligt.

  Paesens-Moddergat
 • De HerdersHoeve

  De HerdersHoeve

  -Groepsaccommodatie voor 28 personen, landelijk gelegen

  Noardburgum
 • Logement Doosje

  Logement Doosje

  Het familiehuisWilt u informatie en/of reserveren, de snelste manier is bellen of appen: 06 519 517 88, maar een mailtje of het formulier kan natuurli...

  Warfstermolen
 • it Dreamlân familiehuis

  it Dreamlân familiehuis

  Met vrienden of familie logeren nabij Lauwersmeer en Waddenzee. De authentieke boerderij is binnen omgetoverd tot een hip familiehuis. Zomers buitenleven en de gezelligheid van de kleine natuurcamping, 's winters met z'n allen knus bij de houtkachel.

  Kollumerpomp
 • Groepsaccommodatie kleastermar

  Groepsaccommodatie kleastermar Vlakbij de haven

  Sfeervolle accommodatie aan het water. 12 Slaapkamers van 12 tot 30 personen. Het hele jaar geopend

  Eastermar