Ga naar inhoud
MAP

Alle locaties in Noordoost Friesland

Bekijk hier alle locaties in Noordoost Friesland. Van bed & breakfasts tot veerponten en bezienswaardigheden tot restaurants. 

Wat zoek je

Thema

24 resultaten

 • Alde Feanen Verhuur

  Alde Feanen Verhuur

  Alde Feanen verhuur van luxe-sloepen, toervisboten, zeilboten, vakantiewoningen en woonboten. Earnewâld ligt midden in het nationaal park de Alde Feanen, centraal in Friesland. Twee uren varen en je bent op het Snekermeer of in de grachten van Leeuwarden.

  Earnewâld
 • Varen met Sil

  Varen met Sil Moanne vaart door Friesland

  Bij ons huur je een boot voor een vakantie of een dagje weg. De boten liggen vlakbij Dokkum en Kollum. Midden in het nationaal park Lauwersmeer in Jachthaven Lunegat.

  Dokkumer Nieuwe Zijlen
 • Sloep Huren Fryslân

  Sloep Huren Fryslân

  Sloep Huren Fryslân is een prominent verhuurbedrijf in Friesland dat de unieke ervaring biedt om te genieten van de adembenemende waterwegen van de regio.

  Jirnsum
 • De Twirre

  De Twirre

  Bij De Twirre kun je terecht voor originele groepsuitjes in Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewâld. Bijvoorbeeld onze Swingtrike's of de Skûtsje escaperoom. Nieuw is de VR-room. Overnachten kan in onze groepsaccommodatie of op onze tjalk.

  Earnewald
 • Outdoor Veldboom

  Outdoor Veldboom

  Midden in de uitgestrekte natuur rond Earnewâld/Eernewoude, tussen wandelpaden en kanoroutes, is Outdoor Veldboom gevestigd. Op het terrein is plek voor talloze activiteiten, met de nadruk op ACTIEF want stilzitten is er niet bij. Wij verzorgen team...

  Eernewoude
 • Earnewâld Sloepverhuur

  Earnewâld Sloepverhuur

  Wij zijn een bootverhuurbedrijf en verhuren luxe elektrische sloepen om heerlijk mee te varen in natuurgebied de Alde Feanen in Eernewoude. 1 van de mooiste watergebieden van Friesland.

  Earnewald
 • Greenjoy Dokkum

  Greenjoy Dokkum

  Greenjoy maakt het mogelijk om eenvoudig een zeer ruime 10 persoons sloep te huren in de prachtige grachten van Dokkum. Langer genieten kan over de Dokkumer Ee. Ervaar Dokkum op een geheel nieuwe manier. Ontspan, geniet en onthaast

  Dokkum
 • Elektrosloep Fryslân (Burdaard)

  Elektrosloep Fryslân (Burdaard) Burdaard brug en beeld

  Elektrosloep verhuur in het noorden van Fryslân, startlocatie in het dorpje Burdaard.

  Burdaard
 • Sloepverhuur Noord Fryslan

  Sloepverhuur Noord Fryslan

  Noord Fryslân verkennen vanaf het water? Het kan door een dag of een dagdeel onze fraaie sloep te huren.

  Burdaard
 • Camping Pension Simmerwille

  Camping Pension Simmerwille

  Camping Simmerwille ligt bij het friese dorpje Eernewoude / Earnewâld middenin het Nationaal Park De Alde Feanen. Kamperen of vanuit een heerlijk appartement stap je zo in een kano, op de fiets of anders!

  Earnewâld
 • Hotel Eetcafé 't Dûke Lûk

  Hotel Eetcafé 't Dûke Lûk

  In het prachtige Feanwâldsterwal, bij een waterrijk natuurgebied tussen Leeuwarden en Dokkum, vind je het gezellige hotel en eetcafé 't Dûke Lûk.

  Feanwâldsterwâl
 • Jachthaven Kuikhorne

  Jachthaven Kuikhorne Wij verhuren chalets aan de jachthaven

  Jachthaven Kuikhorne is gelegen aan de Lits Lauwersmeerroute, we beschikken over 250 open ligplaatsen van 6 t/m 12 meter. Ook voor winterberging, Doe-het-zelf loodsen , sloepverhuur, camperplaatsen en chaletverhuur bent u bij ons aan het juiste adres!

  De Westereen
 • Yn'e haven appartementen

  Yn'e haven appartementen

  Zoek je een comfortabel ingericht appartement gelegen aan het Wiid en de passantenhaven van Eernewoude / Earnewâld? En ook nog centraal in het wonderschone Nationaal Park 'De Alde Feanen'?

  Earnewald
 • Vakantiepark Bergumermeer

  Vakantiepark Bergumermeer

  Ons vakantiepark wordt omringd door water en schitterende natuur. Aan de ene kant hebben we het Prinses Margrietkanaal, aan de andere kant het Bergumermeer. Dat maakt ons park uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, watersporters en visliefhebbers.

  Suameer
 • Sloepverhuur Bootverhuur Wester watersport

  Sloepverhuur Bootverhuur Wester watersport

  Verhuur van sloepen. visboten, roeiboten en rubberboten met buiten-boord-motor, met shop aan het water van it Wiid in Earnewald.

  Earnewâld
 • Sloep, toerboot en sup verhuur Dokkum

  Sloep, toerboot en sup verhuur Dokkum

  Net buiten Dokkum, kan je bij Schreiershoek Recreatie een toerboot, (elektrische) sloep of sup huren. Geniet van een heerlijke (mid)dag op het water!

  Oostrum/Dokkum
 • Boerderij de Omleiding

  Boerderij de Omleiding de Omleiding boerderij restaurant

  Welkom bij camping, kanoverhuur, boerderijrestaurant, vergader- en evenementenlocatie de Omleiding, aan de rand van natuurgebied 'it Bûtefjild’.

  Feanwâlden
 • Bootverhuur Hollema

  Bootverhuur Hollema

  Een heerlijk dagje uit op het water? Bij Verhuurbedrijf Hollema in Earnewâld bent u op het juiste adres voor sloepen, motorboten en kano’s.

  Earnewâld
 • Carpe Diem Friesland

  Carpe Diem Friesland

  In de luxe vakantiehuisjes van Carpe Diem Friesland kunt u heerlijk genieten van een zorgeloze vakantie aan het water. Volledig ingericht en keuken v.v. alle apparatuur. Parkeerplaats op eigen terrein. Groot terras. https://carpediemfriesland.nl/

  Earnewâld
 • Faunaland Numan

  Faunaland Numan

  Bij ons huur je makkelijk vistoerbootjes, waterfietsen en kano's en koop je alles voor de hengelsport.

  Kollum
 • Elektrosloep Fryslân (Aldtsjerk)

  Elektrosloep Fryslân (Aldtsjerk) Elektrosloep Sloepverhuur

  Elektrosloep verhuur in het noorden van Fryslân, startlocatie in het dorpje Aldtsjerk.

  Aldtsjerk
 • Jachthaven en bootverhuur De Veenhoop

  Jachthaven en bootverhuur De Veenhoop diverse ruime dieselsloepen te huur

  Jachthaven en Bootverhuur De Veenhoop is gelegen in Nationaal Park De Alde Feanen nabij Eernewoude, Grou en Drachten. U kunt er lekker fietsen, vissen, varen. Bij mooi weer is ons terras aan het water geopend.

  De Veenhoop
 • Bootverhuur Eernewoude

  Bootverhuur Eernewoude

  Bootverhuur Eernewoude verhuurt sloepen, polyestervalken, polyestervletten, optimisten en kano’s vanaf camping It Wiid.

  Eernewoude
 • Camperpark Kuikhorne

  Camperpark Kuikhorne Camperplaatsen aan het water in Friesland

  Camperpark Kuikhorne is centraal gelegen tussen Dokkum en Leeuwarden, in het mooie Friese Wouden gebied. Een ideale uitvalsbasis voor prachtige fiets en wandeltochten! Fiets o.a. naar de prachtige stad Dokkum, of huur een sloep.

  De Westereen