Ga naar inhoud
MAP
nl

Kom opladen in Noordoost Friesland

Heb je de behoefte om je hoofd leeg te maken en je batterij weer op te laden? Zoek een mooi plekje uit en ga op pad in Noordoost Friesland want hier kan je lekker bijtanken. We hebben prachtige locaties, activiteiten en routes voor je verzameld waar je uit de drukte en hectiek van het dagelijkse leven kan stappen.

Interviews en tips

Hoe en waarom opladen juist zo goed kan in Friesland ontdek je in het e-magazine. Je leest interviews met ervaringsdeskundigen, tips over waar je lekker kan bezinnen of waar juist je hart sneller van gaat kloppen en waarom de gelukkigste mensen in Friesland wonen. Vraag het gratis e-magazine aan dat is gemaakt door Visit Friesland en ervaar hoe het is om te leven als een Fries.

Het gratis e-magazine aanvragen

Leer leven als een Fries

Vanaf december kan je bij de VVV's en Toeristisch Informatiepunten in Friesland een Samen Doeboek ophalen. In het Doeboek staan opdrachten voor jong en oud. Zo leer je spelenderwijs meer over de Friese mentaliteit en omgeving. Je bekijkt de afhaal locaties hier en aangezien de boekjes beschikbaar zijn in een kleine oplage kan je voorafgaand contact opnemen over de voorraad. 

Hier haal je een boekje op

Locaties om bij te tanken

Kanoën, suppen, fietsen, klimmen en klauteren, het kan het hele jaar door. Laat de adrenaline door je lijf gieren of geniet er rustig op los, het gaat erom dat je je batterij oplaadt en geniet van jouw moment.

Accommodaties om in weg te dromen

Wat nog fijner is dan één dag je hoofd leegmaken? Maak er een paar dagen échte oplaadtijd van! Ontdek het bij een van de vele warme gastheren en gastvrouwen óf in een lekker vakantiehuis.

Routes om bij te verdwalen

Plan een route die je wil afleggen om de wind even door je haren te laten gaan. Geniet van vergezichten en laat je verwonderen.