Museum ’t Fiskershúske in Moddergat is in de kerstvakantie van 21 december tot en met 4 januari open. Het museum komt in deze twee weken even uit de winterslaap en ontvangt bezoekers graag in de gezellige feestmaand sferen. Het museum is ook open op tweede kerstdag.

In het museum is aandacht voor veel verschillende onderwerpen die met de kustvisserij te maken hebben. Elke rondleider heeft zijn of haar eigen verhalen te vertellen.

In Klaske’s Húske is een gezellige ruimte ingericht waar activiteiten te doen zijn voor jong en oud. Zo is er een speurtocht , zijn er kleur- en bouwplaten en een paar leuke spellen.

Museum ’t Fiskershúske is de hele winter gesloten, maar is open in de kerstvakantie. Van 21 december t/m 4 januari elke dag van 12.00 tot 16.00 uur, ook op zondag (25 december en 1 januari gesloten). Meer informatie of de openingstijden kunt u vinden op www.museummoddergat.nl.

Comments

Meer nieuws

Help pake en beppe de vakantie door – Museum Dokkum

14 februari 2020

Activiteiten Museum Dokkum in voorjaarsvakantie. Kinderen gratis toegang in Museum Dokkum In de voorjaarsvakantie van 18…

Lees meer
Evenementen

Help pake en beppe de vakantie door – Museum ’t Fiskerhúske

14 februari 2020

Museum ’t Fiskershúske weer open in voorjaarsvakantie – Met activiteitenweek: Help pake en beppe de vakantie…

Lees meer
Evenementen

Nieuwsoverzicht